Dragonball filmlerinde Garlic Jr diye bir karakter vardı ismi çalmış mı bu Oda ne yapmış.Herşeyi karadelik gibi ayrı bir boyuta çekip yutan portal açıyordu.
Dragonball filmlerinde Garlic Jr diye bir karakter vardı ismi çalmış mı bu Oda ne yapmış.Herşeyi karadelik gibi ayrı bir boyuta çekip yutan portal açıyordu.
Bu manga piyasasında beyaz saçlı adamdan korkacaksın.Şovalyelerin lideri beyazsakalı bile yaralamış olabilir.Şuradan esinlenmesini bekliyorum https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Lancelot
Beyaz saçlı adam değil de Enma gibi Excalibur falan gelirse işte o zaman korkacaksın geçmiş olsun.Bu manga piyasasında beyaz saçlı adamdan korkacaksın.
lütfen saçı böyle olmasın arizona kertenkelemiz eksikti bi
Beyaz saç + Cerberus zoanı + Excalibur'u varsa Kutsal Şövalyeler lobisinin kapısında kayıt kuyruğu olur.Beyaz saçlı adam değil de Enma gibi Excalibur falan gelirse işte o zaman korkacaksın geçmiş olsun.
Doğru diyorsun animelerde beyaz saçlı adamlar çok güçlü oluyor asalet göstergesi herhalde Gintoki beyaz saçlıysa doğrudur. Amiralciler hemen yeni parti kuracaklar zaten orası kesin sensey pusuda bekliyordur. xDBeyaz saç + Cerberus zoanı + Excalibur'u varsa Kutsal Şövalyeler lobisinin kapısında kayıt kuyruğu olur.
İkisi dışında kimse olmadan birebir olsalardı ben yapabileceğine inanıyorum. Tayfası en büyük handikabı oldu.Olay tanrılara gelecekti madem Law BB i dövseydi bari .. BB nin bir espirisi de kalmadı ki.. Yok son ana düşman , yok abisinin intikamı falan derken rezillik.
İmu muhabbetleri doğru olabilir, bu meyve efsane bir şey ya… Daha ne özellikleri vardır, Allah bilirİkisi dışında kimse olmadan birebir olsalardı ben yapabileceğine inanıyorum. Tayfası en büyük handikabı oldu.