Marineford'dan beri bunu özellikle gösteriyor. Yakında kavuşacaklar.Croco=Dof yine bunu gösterdi Oda...
Marineford'dan beri bunu özellikle gösteriyor. Yakında kavuşacaklar.Croco=Dof yine bunu gösterdi Oda...
Onu da demez insanların düşüncelerinin kendinden geçmesini istiyor malum unutturmak için her şeyi yapar. Asıl sorun dragon bu silah mevzusunu biliyor mu. Vega ohara dan sonra ne diye bu silahı yaptı yıkıcılığını ne olacağını bildiği halde ayrı konu.Vega'nın neden Einstein'a benzediği anlaşıldı. Lulusia Kralığı'nın başına gelenleri öğrenince "Bilseydim, bilim adamı değil çilingir olurdum" diyecek : ))
ipimle kuşağım uyumu var bu ikisinde. Umarım dediğin gerçekleşir.SR Dof'ta ip Sr Croco'da çamaşır ipi meyvesi bekliyorum. Tsuru'nunkinden
Bu gerçekleşirse @Sir Crocodile'un döndüreceği makarayla forumda yaratacağı kaos ortamını izlemek çok başka oluripimle kuşağım uyumu var bu ikisinde. Umarım dediğin gerçekleşir.
Bence insan dönüşümü yapan meyveler.meyve gücümü yoksa direk karakterler tanrı diyemi geçiyor ?
Adama Doğu Eşrefoğlu dediler Gorosei racon kesiyor videoları yaptılar ama Berat Albayrak çıktı.Maliye bakanının baron olması çokomelli. Acaba Imu'nun damadı falan mı? Skskdl
Tamam da saldırı diye söyleniyor diğerleri.Bence sebep daha basit. Dünya hükümeti harici legal, ona rakip bir oluşum var mı ki saldırı bakanlığı olsun? Anca düzeni yıkmayı/bozmayı amaçlayan ya da düzeni takmayan oluşumlar var. Amaç statükoyu korumak savunma daha mantıklı o yüzden.
Atom bombasını da o bulmuş. Hiroşima’yı bombalayanlar kadar günah sahibidir.Vegapunk iğrenç bir insan. King çocukken onun üstünde deneyler yapıyordu. Fırına falan koyuyordu cocuğu. Umarım yakında ölür.