Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkmasını eleştirmiyor insanlar, 27 senelik seride 25 sene sonra çıkmasına, Goroseilerin isminin anca açıklamasını eleştiriyorlar.
25 senelik seride ana düşmanın dünya hükümeti olduğu ve işin doğası gereği gorousei'nin görünenden çok güçlü olduğunı düşünen, savunan tonla insan vardı. Hatta ben fikir adamıdır bunlar başka bir gizli güçleri vardır diyordum Oda öyle bir topa girmek yerine görünenleri ayrıtılandırdı.
 
Şu an için bir cevap değil o, bahaneye giriyor. Luffy'nin Korsanlar Kralı olacağını bilerek okuyoruz da, herkes Luffy ile müttefik olacaksa bunun okuma zevkini nasıl alacağız? Kader demek basite kaçmaktır.
Aga bu sadece cevap. Mantıklı olması, sevmek ya da sevmemek sadece sana kalmış. Ama bu saatten sonra bunu eleştirmek, 19 yaşındaki mal velet nasıl KK olacak diye eleştirmek gibi bir şey.
 
Hala mı Goroseiler güçsüz çıkar diyorsunuz ? Abi adamlar güçlü işte . Güçsüz adam hükümetin başında olur mu ? IM i bilmiyor bu 20 krallık üyeleri. Onlar adına da bu 5 ihtiyar karar alıyor. Canları sıkıldığı için değil, güçlü bu herifler.

Aynı şekilde kutsal sovalyeler de güçlü. Kutsal ejderi idam ediyor herifler. Belki kutsal ejderin üst rütbesi bu. Belli yani. Söz dinletemezsin yoksa. Caydırıcılıkları olması zorunlu bunların. Arkadaşlar zaten sıralama yapmışlar dediklerine katılıyorum. IM>Gorosei> kutsal şovalye> Kong> filo amirali> amiral .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık