En son Sabo devrimi tamamlayıp Dragon'a o iş tamam diyecek. Dragon da ulan ben yapıcaktım devrimi, tamam neyse aferin deyip seriyi uzaklara bakmaya devam ederek bitirecekNe olacak bu Darogonun hali
En son Sabo devrimi tamamlayıp Dragon'a o iş tamam diyecek. Dragon da ulan ben yapıcaktım devrimi, tamam neyse aferin deyip seriyi uzaklara bakmaya devam ederek bitirecekNe olacak bu Darogonun hali
en sevmediğim tarafı o ya. Bir bu neden, iki kadın karakterlerin hepsinin nami ve robin'in farklı assetsler ile çizmesiBiri Oda'ya orantısız tasarım yapmanın orijinallik olmadığını öğretmeli, farklı olacağım diye illa saçmalıyor.
Ulan kahkaha attım yeminle
Daha nebatiyi atlatamadık adam gözlerimden ışıltı çıkaracam diyor yıldık billahi.Şurda patladım ya ahshashfs
Antik Silahları bilen kişi sayısı çok fazla değildir. Bu bağlamda çok eleştirmeye gerek yok.Dragonu iyi işleyemiyor .
Devrim ordusunun başındaki adam dünyadan bu kadar bi haber olmamalı . Her duyduğuna şaşırıyor . Antik silahları bile Robinden öğrenmiş .
Be birader hiç mi gizlenip sızmadın bilgi toplamadın bu zamana kadar .
Dragon üzerinden bilgi vermek için adamı kör cahil gösteriyor.
Dragonun en az Rayleigh kadar bilgili olması gerekirdi .
Şu adamın SBS'te yaptığı boşu şu ana kadar rastladığım insanlar arasında seven ilk kişisin.Şurda patladım ya ahshashfs