Cobra ve Vivi bütün tezi çürüttü. İlerde bir krallık dolusu D göreceğiz merak etme sen.Çok haklısın. Garp, Dragon, Roger, Karasakal, Luffy falan gibi zirvenin tepesindeki adamlar D'lerden oluşurken; Cobra örneği ile bütün tezi çürüttün.
Cobra ve Vivi bütün tezi çürüttü. İlerde bir krallık dolusu D göreceğiz merak etme sen.Çok haklısın. Garp, Dragon, Roger, Karasakal, Luffy falan gibi zirvenin tepesindeki adamlar D'lerden oluşurken; Cobra örneği ile bütün tezi çürüttün.
Dragon'u çoktan geçti.Sabo efsane yalnız, girip sağ çıkmadığı yer yok. 9 canlı gibi reyiz, Dragon'un yetiştirmesi.
Senin kafa bambaşkaymış ya.Dragon'u çoktan geçti.
Cobra ve Vivi bütün tezi çürüttü. İlerde bir krallık dolusu D göreceğiz merak etme sen.
Ben bir şeye çabalamıyorum. Seriden sizin anladığnızı anlamıyorum diyelim. Zaman beni haklı çıkarıyor gibi. Göreceğiz ilerde. Cobra San 1-0 yazdı.Roger'ın eşi bile Ace'i 20 ay mı ne karnında tutuyordu. D. soyundan gelenlerin potansiyellerini göz ardı etmek yanlış olur. Bütün tepe noktalarda onlar var. Durum böyleyken D.'ler için zayıf demeye çalışmak, Luffy'i gariban göstermeye çalışmandan geliyor. :d
Ben bir şeye çabalamıyorum. Seriden sizin anladığnızı anlamıyorum diyelim. Zaman beni haklı çıkarıyor gibi. Göreceğiz ilerde. Cobra San 1-0 yazdı.
Luffy köylü D'si çıktı.
Şaaak al sana bir D. daha. Çil yavrusu gibi dağılırlar.