Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, Im’i silüet olarak çiziyor dedik adam Silüet Silüet no Mi meyvesi yemiş. :oleyo:

Biz zor görürüz Im’in yüzünü.Şimdiden geçmiş olsun beyler.One Piece’in final bölümünde görürüz artık yüzünü.😂
 
Zoro'nun en az 3 fight'i var Shiryu, mihawk, gandhi. Her fightli arc en az 50 bolum suruyor. Nereden baksan serinin bitmesine 200 bolum var en az. Bu da 5 yildan fazla eder. Bu adamlar neye dayanarak her sene serinin bitmesine 5 yil kaldi diyor. Matematik bilmeyen cahiller
 
Satürn muhtemelen tahmin ettiğimizden çok daha güçlü bir rakip.Egghead’da gördüğümüz o dev robot Satürn’le olan dövüşün ana anahtarı olacak.

Luffy muhtemelen ilk başta Satürn’ü yenemeyecek.O dev robotun ise Im ve Gorosei’lerin gücüyle ilgili çok fazla şey bildiğini düşünüyorum.Robotun bir şekilde uyanıp daha sonrasında ise Luffy’e, Satürn’ün gücüyle ilgili bir sır vermesini ve Luffy’nin Satürn’ü bu şekilde yeneceğini düşünüyorum.

Im ve Gorosei’lerle olan savaşta en büyük kozumuz 800 yıldır varolan o dev robot ile Zunesha.Geçmişi bilmeleri ise bizim için çok büyük bir avantaj.
 
Son düzenleme:
Genelde zoan meyveleri karakterlerin temel tasarımlarındaki karizmaya gölge düşürüyor. Umarım zoanlarsa bile adam gibi bir zoan çizer de bir şeye benzer moruklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık