Semendir mi acaba ?Silüet çok tanıdık, hangi yaratık olduğunu cikaramadim. Yabancı değil ama.
Semendir mi acaba ?Silüet çok tanıdık, hangi yaratık olduğunu cikaramadim. Yabancı değil ama.
5 yaşlı moruğu diyorum.Cobra ailesi için mi diyorsun?
Kizaru ancak onların çaylarına tek şeker atar.Kizaru tek atar bu beşi bir yerdelere.
Soldan sağa; Öküz, Koca kafa, Kuyruklu maymun veya lucci luffy tarzı bişey, flamingo, sondaki belli olmuyor, arkadaki de koca gagalı bir kuşa benziyor, o Sabo’ya gelen ok gibi şey de Im’in kuyruğuydu bence.Silüet değil, bok parçaları çizmiş. Hiçbir şey belli olmuyor.
Bence mahvetti güzelim karakterleri. Hiç meyveye bulaşmasaydı keşke.Bu arada Im de basilisk olabilir hatta bunların hepsi farklı basilisk formları da olabilir
Luffy: 800 yıl önce dedemi dövmüşsünüz, şimdi bittinizBenim anlamadığım dünyada d anlamını bilse ne olur, d ler bir araya gelip devrim mi yapacak? Devrimciler zaten var, gerçek tarihimizde bir sürü haksızlık vardır, kimse 1000 sene önce burası bizimdi demiyor. Op de geçmişi bilmek günümüz dinamiklerini çok değiştirmez. Gorseei eksi yazdı. Yaşlı bir adamla wapol'u alamıyorlar. Arkadan silüet ver ama sanki bana karşında manyak ötesi güçlü birileri var. Yanlış yerde tanıttı. Nefertari cobra da mal, bir sırrın varsa, ölmek üzere mi açıklayacaksın, güvendiğin yere bırak. Gizem olayını hiç istediği gibi bağlayamayacak gibi duruyor.
Jay Garcia'yı görürüz yakında. O kulaklar tavşan kulağı degildir umarım. Yaşlı başlı adamı playboy tavşanı yapmasin.Soldan sağa; Öküz, Koca kafa, Kuyruklu maymun veya lucci luffy tarzı bişey, flamingo, sondaki belli olmuyor, arkadaki de koca gagalı bir kuşa benziyor, o Sabo’ya gelen ok gibi şey de Im’in kuyruğuydu bence.