Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri başındaki kıyıların efendisinin kol koparma sahnesinin bir foreshadow olduğunu düşünüyorum şu an.Aslında oradaki rakip göndermesi Im. Kıyıların efendisine benzeyen bir canavar çıkacak.İlla şeytan meyvesi değil King gibi özel bir ırk bile olabilir.Peki o zaman klasik ne diyoruz Godaaaaaa :hhh::hhh: Im Shanks’i öldürebilir.

Benim anlamadığım dünyada d anlamını bilse ne olur, d ler bir araya gelip devrim mi yapacak? Devrimciler zaten var, gerçek tarihimizde bir sürü haksızlık vardır, kimse 1000 sene önce burası bizimdi demiyor. Op de geçmişi bilmek günümüz dinamiklerini çok değiştirmez. Gorseei eksi yazdı. Yaşlı bir adamla wapol'u alamıyorlar. Arkadan silüet ver ama sanki bana karşında manyak ötesi güçlü birileri var. Yanlış yerde tanıttı. Nefertari cobra da mal, bir sırrın varsa, ölmek üzere mi açıklayacaksın, güvendiğin yere bırak. Gizem olayını hiç istediği gibi bağlayamayacak gibi duruyor.
Luffy: 800 yıl önce dedemi dövmüşsünüz, şimdi bittiniz :)

Bizim sultan Vahdettin, yurtdışına kaçtığında Mısır'dan tapu talep ediyor, dedem sultan Selim'in buralar diye, Mısır hükümeti kayıtlarımızda Sultan Selim diye birine rastlanamadı diye cevap veriyorlar :) D. olayı da buna döndü iyice :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık