Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo: Marygeios'i bastım. Kuma'yı kurtardım. Yetmedi taht odasını basıp Im'i gördüm. Yaşlıların yanın da ona da saldırdım. Sonra güvenli bir şekilde kaçtım. Dragon peki sen devrimciler için ne yaptın?

Dragon: Yeni içkiler aldım. Biraz oturdum. İvankov ile laklak yaptım. Bazı fikirler düşündüm. Robin'i merak ettim. :D
Dragon yanındaki Kuma'yı bile tutamıyor.

Sabo: Marygeios'i bastım. Kuma'yı kurtardım. Yetmedi taht odasını basıp Im'i gördüm. Yaşlıların yanın da ona da saldırdım. Sonra güvenli bir şekilde kaçtım. Dragon peki sen devrimciler için ne yaptın?

Dragon: Yeni içkiler aldım. Biraz oturdum. İvankov ile laklak yaptım. Bazı fikirler düşündüm. Robin'i merak ettim. :D
++++ bol bol uzaklara baktım :D

Haftaya Dragon'un Sabo yokken yaptıklarını anlatan bi flashback başlıyormuş. Spoiler önden sızmış.

Sabo: Marygeios'i bastım. Kuma'yı kurtardım. Yetmedi taht odasını basıp Im'i gördüm. Yaşlıların yanında ona da saldırdım. Sonra güvenli bir şekilde kaçtım. Dragon peki sen devrimciler için ne yaptın?

Bir zamanlar 12 yaşlı vardı, vura vura 5'e indirdim der mi Dragon ? 🙂

Goroseilerin meyveleri tahminim.
Oni - Gandhi Gorosei
Bulutlu olan - Saturn
Kocaman olan - Uzun boylu
Fil - Pala bıyıklı
Kuş - Sarışın genç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık