Valla bende beğendim erken gömmüşüm ilk spoilerda bişey yok diye güzelmiş en azından hepsinin meyveli falan olması, Imunun eskiden yaşadığının kesinleşmesi Lilynin uragirimono olması Imuya. Imunun kendinden 3.kişi olarak bahsetmesi hoşuma gitti goroseilerin boş çıkmamasına ayrıca sevindim. Luffylerin orda en azından güzel dövüş olur belki Kaido inmiş Kizaru kesmiyordu Kizaruyla Zoro falan uğraşsın. Goroseiye okeyim ama.Ben aşırı beğendim bölümü nedense. Detaylı spoiler baya hoşuma gitti. Hele Im'in Cobra ile konuştuğu kısmı çok sevdim. Silüet falan ama yine de çok keyifli
Yani Sabo.Ya da yanık izli kişi hükümette olduğunu biliyor.
En güçlü 2. kılıç ustası Gandhi. Shanks 3. sıraya düştü.Gandhi Gorosei kesin oni şeytan olandır.
Allah Allah öyle miymiş ya biz kimlere bulaşmışız sabu diye şaşırıp organizasyonu bitirmesi yok muSabo direkt İmu'ya dalmış. Oğlum hepsini anlatma lan Dragon'a. Adam hasetinden çatlayıp senin başını yakacak sonra. Haftaya mosmor olmuş bir Dragon görebiliriz. Sonra gider 3 ikmal gemisi daha yakın der adamlarına.
Sabo: Marygeios'i bastım. Kuma'yı kurtardım. Yetmedi taht odasını basıp Im'i gördüm. Yaşlıların yanında ona da saldırdım. Sonra güvenli bir şekilde kaçtım. Dragon peki sen devrimciler için ne yaptın?Sabo direkt İmu'ya dalmış. Oğlum hepsini anlatma lan Dragon'a. Adam hasetinden çatlayıp senin başını yakacak sonra. Haftaya mosmor olmuş bir Dragon görebiliriz. Sonra gider 3 ikmal gemisi daha yakın der adamlarına.