Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb bitti diyebiliriz. Devrimcilere geri döner, adı yine geçmişken Vivi ve Wapol'u tekrar görürüz ve sonu da Egghead ile biter bence. Egghead bu olaylarla bağlantılı olacak ama devrimcilerin ne yapacağına dair bilgi ve Vivi'yi görmek gerekiyor bence.

Ben aşırı beğendim bölümü nedense. Detaylı spoiler baya hoşuma gitti. Hele Im'in Cobra ile konuştuğu kısmı çok sevdim. Silüet falan ama yine de çok keyifli :D
Valla bende beğendim erken gömmüşüm ilk spoilerda bişey yok diye güzelmiş en azından hepsinin meyveli falan olması, Imunun eskiden yaşadığının kesinleşmesi Lilynin uragirimono olması Imuya. Imunun kendinden 3.kişi olarak bahsetmesi hoşuma gitti goroseilerin boş çıkmamasına ayrıca sevindim. Luffylerin orda en azından güzel dövüş olur belki Kaido inmiş Kizaru kesmiyordu Kizaruyla Zoro falan uğraşsın. Goroseiye okeyim ama. :D

Önceki bölümde Cobra'nın karşısında soldan sağa aşağıdaki sırayla dizilmişlerdi. Siluetler gelirse hangisinin hangi canavar olduğunu netleştiririz.
Soldan sağa
Saturn
Sarışın
Kılıçlı
Uzun boylu sakallı-bıyıklı
Pala bıyıklı

Sabo direkt İmu'ya dalmış. Oğlum hepsini anlatma lan Dragon'a. Adam hasetinden çatlayıp senin başını yakacak sonra. Haftaya mosmor olmuş bir Dragon görebiliriz. Sonra gider 3 ikmal gemisi daha yakın der adamlarına.
Sabo: Marygeios'i bastım. Kuma'yı kurtardım. Yetmedi taht odasını basıp Im'i gördüm. Yaşlıların yanında ona da saldırdım. Sonra güvenli bir şekilde kaçtım. Dragon peki sen devrimciler için ne yaptın?

Dragon: Yeni içkiler aldım. Biraz oturdum. İvankov ile laklak yaptım. Bazı fikirler düşündüm. Robin'i merak ettim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık