Bütün önemli karakterlerin var.Çoğu karakterin yok.
Bütün önemli karakterlerin var.Çoğu karakterin yok.
Ee Kaidou'nun yo... He tamam.Bütün önemli karakterlerin var.
* Luffy " at kalbim " diyerek canlandı mı canlandı. Okuyucunun yarısı Luffy'i ölü kabul edip Nikayla ölümsüz kabul ediyor mu ediyor.Gitti senin Law, kabul et!
Reis kullanmayacaksa ne işe yarayacak? Law'ın kaderinde D'yi öğrendikten sonra ölmek var.* Luffy " at kalbim " diyerek canlandı mı canlandı. Okuyucunun yarısı Luffy'i ölü kabul edip Nikayla ölümsüz kabul ediyor mu ediyor.
* Law, bile isteye bunu yapmayacağını bize defalarca kez gösterdi mi gösterdi. En son Karasakal dahi dedi yapmazsın biliyorum diye.
Kabul etmem gereken ne tam olarak burada doktor. Kullanmayacağını diyorum zate.
Reis kullanmayacaksa ne işe yarayacak? Law'ın kaderinde D'yi öğrendikten sonra ölmek var.
Vardır onun da.Ee Kaidou'nun yo... He tamam.
İlla Luffy için kullanılacak demiyorum ki ben ama o özellik kesinlikle kullanılacak.Law çocukluğundan beri bununla ilgilenmediğini söylüyor. Meyveyi keyfinden mi yedi sanki. Kim demiş öğrendikten sonra ölmek var diye. Sizin uydurmanız. Tutturdunuz karakter göründüğünden beri ölecekte ölecek diye. Yıllardır her arc diyorlar. Özellikle Wano için dediler. Ben de diyorum ki bunun için ölmeyecek ölmeyecek ölmeyecek.
O özellikten Law'a ne????? Law'ın çok çok çok çok daha fazla değer verdiği vefakarlığı Cora-san ve tayfası var. Law için hayatında en önemli olan şeyler bu. Bitti.
Ben de kullanılmayacak diyorum. Bunun için sebepler var ortada ve haklı olduğumu düşünüyorum. Şu ana kadar ki sergilediği durumun zıttını yapar mı yapar tabi Oda bu belli olmaz. Neler yapmadı ki.İlla Luffy için kullanılacak demiyorum ki ben ama o özellik kesinlikle kullanılacak.
Ha kemalim yapmaz ha Law yapmaz... Benzer işler* Luffy " at kalbim " diyerek canlandı mı canlandı. Okuyucunun yarısı Luffy'i ölü kabul edip Nikayla ölümsüz kabul ediyor mu ediyor.
* Law, bile isteye bunu yapmayacağını bize defalarca kez gösterdi mi gösterdi. En son Karasakal dahi dedi yapmazsın biliyorum diye.
Kabul etmem gereken ne tam olarak burada doktor. Kullanmayacağını diyorum zate.
Senin gözünden cevap bekledik.Seriyi okumayan bu soruyu sorar, beni yorma.