Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu croconun kadın olma ihtimali dalga değil miydi abi ben alay ediyosunuz sanıyordum ciddi ciddi luffy nin annesi olması ihtimali mi konuşuluyor :D

Bu croconun kadın olma ihtimali dalga değil miydi abi ben alay ediyosunuz sanıyordum ciddi ciddi luffy nin annesi olması ihtimali mi konuşuluyor :D
Burada da biri cevirmiş. Croco'nun kadın olması kadim bir teori, bayagi eski. 🙂

Zorla mı ameliyat ettirmek istemiş kendini Im? Doffy Law gibi diyorsun yani
Evet ama sebepsiz değil. Belirli bir insan üstünden yada halkı üzerinden tehdit edilmiş olabilir.
Ope ope meyvesi kalp seklindeydi :(
Yani mumyalarda kalp çıkarılmaz genelde sorgulama için vücut içende bırakılır ben oraya bağladım.
Alabastanin hain olduğunu çoktandir söylüyorduk zaten, Poneler Antiklerin müttefiklerine taşınmış, Alabasta, Jaya, BAA, Wano, Zou. müttefik olmayan yerde Pone yok, olanlar da sonradan BM gibi taşıyanlar. Alabasta hem müttefik hem de 20 krallık icinde görülüyor, belli ki Antiklere ihanet edip 20 krallığa katılmışlar, bu hafta çıkan bölümde de Alabastanin D olduğu geciyor, hiç şaşırtıcı değil açıkçası :)
Bu bana Alabastada iç savaşı hatırlattı halk Croco'nun oyununa gelip birbirine düşmüştü acaba kayıp yüzyılda da bir benzerini yapıp taraf değiştirmeye itilmiş olabilirler mi ? Kandırılmış olabilirler mi? Sonuçta bunlar kutsalların arasına katılmıyor savaş sonrası ve Lili kayboluyor aynı paralellikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık