Seriyi okumayan bu soruyu sorar, beni yorma.Croco Alabastada ne yapıyordu ?
Burada da biri cevirmiş. Croco'nun kadın olması kadim bir teori, bayagi eski.Bu croconun kadın olma ihtimali dalga değil miydi abi ben alay ediyosunuz sanıyordum ciddi ciddi luffy nin annesi olması ihtimali mi konuşuluyor
Oda'dan 30 chapter kayıp yüzyıl flashback'ı bekliyorum.20 yöneticiden bir tanesinde D. klanı çıktı. Buradan güzel drama çıkar.
Diyorsun ama…Onun ihtimali uzayda yok.
Evet ama sebepsiz değil. Belirli bir insan üstünden yada halkı üzerinden tehdit edilmiş olabilir.Zorla mı ameliyat ettirmek istemiş kendini Im? Doffy Law gibi diyorsun yani
Yani mumyalarda kalp çıkarılmaz genelde sorgulama için vücut içende bırakılır ben oraya bağladım.Ope ope meyvesi kalp seklindeydi
Bu bana Alabastada iç savaşı hatırlattı halk Croco'nun oyununa gelip birbirine düşmüştü acaba kayıp yüzyılda da bir benzerini yapıp taraf değiştirmeye itilmiş olabilirler mi ? Kandırılmış olabilirler mi? Sonuçta bunlar kutsalların arasına katılmıyor savaş sonrası ve Lili kayboluyor aynı paralellikteAlabastanin hain olduğunu çoktandir söylüyorduk zaten, Poneler Antiklerin müttefiklerine taşınmış, Alabasta, Jaya, BAA, Wano, Zou. müttefik olmayan yerde Pone yok, olanlar da sonradan BM gibi taşıyanlar. Alabasta hem müttefik hem de 20 krallık icinde görülüyor, belli ki Antiklere ihanet edip 20 krallığa katılmışlar, bu hafta çıkan bölümde de Alabastanin D olduğu geciyor, hiç şaşırtıcı değil açıkçası