Trafalgar D Water Law’a ne diyeceksin öyleyse !?Shichibukailer hayvan temasına sahip olduğu için normal ismi.
Trafalgar D Water Law’a ne diyeceksin öyleyse !?Shichibukailer hayvan temasına sahip olduğu için normal ismi.
Sıkıntı o değil, sıkıntı; Biri tanıtılıyor, sonra aslında D. olduğu açıklanıyor. Bence asıl mesele bu. Yoksa ilk tanıtıldığında D. diye tanıtılsa sıkıntı yok.Bu arada seride sanki çok D varmış gibi yazılmış ama bu kadar fazla karakterin olduğu seride Nefertari ailesiyle birlikte toplam 13 D oldu. Tanrıların doğal düşmanı diye lanse edilen D’ler bir zahmet çok az olmasın . 800 yıllık tarihte günümüze kadar gelen, yaşayan ise şu an 7 D var.
Fok balığıTrafalgar D Water Law’a ne diyeceksin öyleyse !?
İsmi nalaka reis?Fok balığı
tipini gösterdi yaİm'in tipini gösterse bari, neye benziyor bakalım.
Hancock-boa, Mikawk-hawk falan da işte. Karakterler hayvan temalı. Kiminin ismi hayvan kiminin soyadı kiminin teması.İsmi nalaka reis?
Teach D olmasaydı keşkeBu arada seride sanki çok D varmış gibi yazılmış ama bu kadar fazla karakterin olduğu seride Nefertari ailesiyle birlikte toplam 13 D oldu. Tanrıların doğal düşmanı diye lanse edilen D’ler bir zahmet çok az olmasın . 800 yıllık tarihte günümüze kadar gelen, yaşayan ise şu an 7 D var.
Nerede gosterdi ? Atın bir bakayım.tipini gösterdi ya
İlk mesajlarda gördüm bir kaç mesaj o yüzden dedim. Yoksa dediğin gibi D. Bir topluluk gibi. Belki çok daha fazlası tanıtılmaz ama antik yüzyıl fbsi görünce çok fazla görürüzHadi kral haki kullanıcısı sayısına laf edilmesine bir şey demiyorum (ki, o bile aşırı derecede abartılıyor,) D. sayısına neye göre laf edildiğini anlamadım ben. Bir krallıktan bahsediliyor. O krallık komple D bile olabilir.
Ona bir şey diyemem ama Oda Nefertari ailesi için uydurur bir şeyler. Tutarlı olacağını sanmıyorum ama der biz D.yi saklamak istedik. Zaten yaşlılar da Luffy’nin posterinde D olmasını istemiyorlar. Onları da ifşa etmek istememişlerdir. Bu Nefertari ailesi de boşver ya kalsın söylemeyelim demişlerdir. Bakınca tutarlı mı hiç değil ama sallar bir şeylerSıkıntı o değil, sıkıntı; Biri tanıtılıyor, sonra aslında D. olduğu açıklanıyor. Bence asıl mesele bu. Yoksa ilk tanıtıldığında D. diye tanıtılsa sıkıntı yok.