Onlara kalsa Zoro bay 1, kaku falan da tekledi ya uyma o canlara. Tamam severiz, delikanlılardır ama biraz kılıç koklamaktan yüksekten uçuyorlar.Onlardan öğrendim cidden.
Onlara kalsa Zoro bay 1, kaku falan da tekledi ya uyma o canlara. Tamam severiz, delikanlılardır ama biraz kılıç koklamaktan yüksekten uçuyorlar.Onlardan öğrendim cidden.
Sand PieceO farklı bir evrende kendi tasarladığı Croco'yu anlatıyor.
Crocodile isim değil lakap bence. Timsah diye isim mi olur. Gerçek adı; Monkey D. (Kız ismi) çıkar, gerçek cinsiyetini gizlemek için Crocodile ismini almıştır.Lili'nin D olduğunu gizlemesi aklıma bu sefer Vivi ve Baroque Works'ü getirdi.
Vivi'de BW'ye sızmak için asıl kimliğini gizlemişti.
Mr. 0 kendisinin gizli kalmasını istiyor ve gerçek adı Crocodile.
İm'de kendisini gizliyor ve onunda bizim bilmediğimiz bir adı var.
Buradan güzel bir teori çıkar bence. @Sir Crocodile
Hadi kral haki kullanıcısı sayısına laf edilmesine bir şey demiyorum (ki, o bile aşırı derecede abartılıyor,) D. sayısına neye göre laf edildiğini anlamadım ben. Bir krallıktan bahsediliyor. O krallık komple D bile olabilir.Bu arada seride sanki çok D varmış gibi yazılmış ama bu kadar fazla karakterin olduğu seride Nefertari ailesiyle birlikte toplam 13 D oldu. Tanrıların doğal düşmanı diye lanse edilen D’ler bir zahmet çok az olmasın . 800 yıllık tarihte günümüze kadar gelen, yaşayan ise şu an 7 D var.
resmini görünce @Empyrium geri döndü sandımBu arada seride sanki çok D varmış gibi yazılmış ama bu kadar fazla karakterin olduğu seride Nefertari ailesiyle birlikte toplam 13 D oldu. Tanrıların doğal düşmanı diye lanse edilen D’ler bir zahmet çok az olmasın . 800 yıllık tarihte günümüze kadar gelen, yaşayan ise şu an 7 D var.
Shichibukailer hayvan temasına sahip olduğu için normal ismi.Crocodile isim değil lakap bence. Timsah diye isim mi olur. Gerçek adı; Monkey D. (Kız ismi) çıkar, gerçek cinsiyetini gizlemek için Crocodile ismini almıştır.
Bu dayı kim ?Im'den Teach'e aynı şu şekil bi ayar verme bekliyorum: