Teach'in sonu Obito gibi olmasın ?Bu arada teorinin altındaki yorumlarda bir çok benzerlik daha var. İmu küçük bir çocuğu da andırıyor zaten .
Nika ve İmu zıt iki karakter .
teach için oyun erken bitecek ve muhtemelen E.oda son için İmuyu seçecek .
Teach'in sonu Obito gibi olmasın ?Bu arada teorinin altındaki yorumlarda bir çok benzerlik daha var. İmu küçük bir çocuğu da andırıyor zaten .
Nika ve İmu zıt iki karakter .
teach için oyun erken bitecek ve muhtemelen E.oda son için İmuyu seçecek .
Nika'yı gölgede bırakmasın diye vazgeçti galibaZoro'yu ve Ryuma'yı başta işleyecek gibi yaptı ama sonra vazgeçti herhalde. Ne düşündü bilmiyorum.
Onu bilmiyorum ama Teach artık basit kaçar bu katıp yüzyıl ve D. Muhabbeti yanında . Nikayı kafasında belirlediğinde düşmanı olarak İmuyu da belirlemiş gibi .Teach'in sonu Obito gibi olmasın ?
Nasıl JoyBoy çıkacak? JoyBoy Luffy’ya?Lily, JoyBoy çıkacak herhalde.
Kaido'nun oğlu kız çıktı, JoyBoy da kız çıkarsa...
Op okuyoruz, karizma olmalarındansa böyle çıkmaları daha mümkün.Gorosei'nin tipleri böyle çıkmaz umarım ya
Geçmişte de Luffy değildi ki. Lily 800 yıl önce yaşıyordu.Nasıl JoyBoy çıkacak? JoyBoy Luffy’ya?
yani sorarken zaten bildiği cevabı mı söylemiş oldu cobra?Haberi var, zarf atıyor Cobraya tam adını söyle diye, Cobra da yakalandım diyor, İMin olayı D. Yi kimsenin öğrenmemesi, Cobranin öğrendiğini fark edince öldürüyorlar, Viviyi alikoyma nedenleri de biliyor olması ihtimali![]()
Luffy bu sefer de Lily mi olacak.Geçmişte de Luffy değildi ki. Lily 800 yıl önce yaşıyordu.