Yok. Spoilerlar yarın çıkmaya başlar.bu hafta ara var mı?
Yok. Spoilerlar yarın çıkmaya başlar.bu hafta ara var mı?
Bir ekleme daha ben yapayım.Doflamingo aslında bir Im yansımasıydı.Belki bir zoan meyvesi yoktu ama Sabo’ya yapılan saldırı ip meyvesinin uyanış saldırısına çok fazla benziyor.Tabii birinde Sabo harcanırken dressrosada kurban Gatz olmuştu.O kadarı da normal çünkü Imu’nun yonkolar hatta Roger üstü çıkma ihtimali bile var.Cobra Imu'nun ilk 20 kral'dan biri olduğunu söylemişti. Donquxiote ailesinin 800 yıl önceki kralı imu yüksek ihtimal. Doflamingo'nun neden bu kadar çok şey bildiğinide açıklar bu
Im ile alakalı ilk ipucu'ları veren kişi doflamingoydu. Hapisteyken bu kadar şey bilmesine rağmen öldürmemelerinin bir sebebi var gibi.Bir ekleme daha ben yapayım.Doflamingo aslında bir Im yansımasıydı.Belki bir zoan meyvesi yoktu ama Sabo’ya yapılan saldırı ip meyvesinin uyanış saldırısına çok fazla benziyor.Tabii birinde Sabo harcanırken dressrosada kurban Gatz olmuştu.O kadarı da normal çünkü Imu’nun yonkolar hatta Roger üstü çıkma ihtimali bile var.
Bir ekleme daha ben yapayım.Doflamingo aslında bir Im yansımasıydı.Belki bir zoan meyvesi yoktu ama Sabo’ya yapılan saldırı ip meyvesinin uyanış saldırısına çok fazla benziyor.Tabii birinde Sabo harcanırken dressrosada kurban Gatz olmuştu.O kadarı da normal çünkü Imu’nun yonkolar hatta Roger üstü çıkma ihtimali bile var.
Geliyor gelmekte olan Doffy sama hazretlerinin adı bile heyecanlanmaya yetiyor.Im ile alakalı ilk ipucu'ları veren kişi doflamingoydu. Hapisteyken bu kadar şey bilmesine rağmen öldürmemelerinin bir sebebi var gibi.
tam tersine öldürüleceğini biliyordu.Im ile alakalı ilk ipucu'ları veren kişi doflamingoydu. Hapisteyken bu kadar şey bilmesine rağmen öldürmemelerinin bir sebebi var gibi.
Neden hala öldürülmedim gibi bir şey diyordu galiba. Goroseilerin hala onu öldürmeme sebebi ne acaba?tam tersine öldürüleceğini biliyordu.
Croc reis ile ittifak geliyorGeliyor gelmekte olan Doffy sama hazretlerinin adı bile heyecanlanmaya yetiyor.
Çaycılarla ittifak yapmıyoruz, önünde eğilirse adamı olur. İş biter, Doffy ona ütopya kurar xdCroc reis ile ittifak geliyor
Marineford'da doffy'nin kendisi ittifak teklif ediyorduÇaycılarla ittifak yapmıyoruz, önünde eğilirse adamı olur. İş biter, Doffy ona ütopya kurar xd