Evet İm herhangi bir aksiyona girmemiş gibi gözüküyor bana da . 5 gölge görüyoruz 5 kadim içlerinde İmu yok . Zaten taht daha yüksek bir konumda kalıyor o gölgeye göreAteşi yiyen Im değil, tahtın önünde duran Kadim bana göre.
Sabo da ucubelerden yardım almış, etekli dev okama, dahi sincap, dilsiz kömür karası Kaidonun kimseye ihtiyacı yok uçup boro breath atsa MJ kalmaz ortada, adam bütün dünyayı savaş alanına cevirecekti durdurulmasaAdam koca hükümeti tek saldırıda devirmeyi denedi. Daha kral hareket yok. Kadio getir götürünü yapar sabonun. O saldırmak için daha ucube ordusu kursun…
Oda da o ucubeler yok ki?Sabo da ucubelerden yardım almış, etekli dev okama, dahi sincap, dilsiz kömür karası Kaidonun kimseye ihtiyacı yok uçup boro breath atsa MJ kalmaz ortada, adam bütün dünyayı savaş alanına cevirecekti durdurulmasa
Kuş gibi olan en uzun boylu elderdir. Malum o amerikayı temsil ediyor burada da kartal misali çizilmiş. Belki de pokemon ho-oh çıkarSilüetler ve sahipleri şu şekilde bence.
Asıli olanın dirseklerde çıkıntı var Yarasa ve uçan dinozorlar da olan bişry . malesef ben de düşündüm ama Salamander değilKuş gibi olan en uzun boylu elderdir. Malum o amerikayı temsil ediyor burada da kartal misali çizilmiş. Belki de pokemon ho-oh çıkarrusyayı temsil eden en sağda ki bıyıkları jack'in dişleri gibi dönüşmüş. Asılı duran salamender çıkabilir sarışın genç almanyayı temsilen. Yanında japon samuray raijin misali onun yanında ki saturn de mistik ox çıkabilir.