Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon Imu'nun varlığını bilmesine rağmen kutsal topraklara gitmediyse devrim işini bıraksın. Umarım Sabo'dan yeni öğrenmiştir.
 
Kobra’nın o kuyruğu yediği açıya bakarsak, o kuyruk Jay Garcia Saturn’e ait gibi. Kuyruğu ilk gördüğümzde bir ayak ve bir baston da var. Zaten onun dönüşümünde boynuzlar da var. İsmi Şeytan Şeytan meyvesi gibi bir şey olan bir şeytan meyvesi yemiş olabilir. Neyse Egghead’de görücez bunu zaten.

Sarı saçlı kızıl derili olan direk çığlık resmindeki gibi bir şeye dönüşmüş.

Ghandi’ye benzeyen en tipi düzgün dönüşüm gibi. Net bir insan silüeti. Arkasındaki bulutlara bakarsak muhtemelen uyanmış bir zoan. Yerde duran Kobra’ya kıyaslayınca (Duvardaki Wapol’ün baktığı deliğe bakerkenki panel) 4-5 m boyu var gibi.

Uzun sakallı Gorosei doğrudan bir çeşit kuşa dönüşmüş. Arkasındaki şey uyanıştan gelen bulut mu yoksa düz çember mi var çözemedim.

Bıyıkları büyük olan gorosei’nin dönüşümü ilginç. Bazıları fil-domuz filan diye yorumlamış ama dönüşümün büyüttüğü bıyıkları olabilir gördüğümüz.

Imu’nun dönüştüğü şey daha da ilginç. Kendiyle alakalı konuşurken söylediği “Mu” kelimesi “void” anlamında kullanılabiliyormuş. Dönüşümünün diseğinde çıkıntı olması bana LoL’deki hiçlik yaratıklarını anımsattı. Ama o dönüşüme burun hiç gitmemiş.
 
Im ponegliflerin tamamen sehven dünyaya yayıldığını sanıyordu ama 800 yıl sonra aslında planlı şekilde ihanete uğradığını anladı. Bundan sonraki tavrı farklı olabilir belki de ponegliflerin peşine düşer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık