soruda kizaru ışını mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum ?Soruyla fotoğrafın alakası ne? Zoro o halinden 1000 kat güçlüdür sanırım.
soruda kizaru ışını mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum ?Soruyla fotoğrafın alakası ne? Zoro o halinden 1000 kat güçlüdür sanırım.
favori karakterinin dayak yemesi ile övünenide ilk defa görüyorum xd
Kral hakili saldırıyı yediğinde yüz ifadesini merak etmiyorum değil. Ayrıca şuan hiç bir şekilde hiç bir karakter zoroya kemik kırıcı bir hasar verebileceğini düşünmüyorum. He iki tane yonko saldırı yaparsa o ayrı
Her ne kadar Amiral'ci olsamda Akainu dışında fatih'in hakisi kaplama beklemiyorum. Zoro farklı bir seviyede artıkBu saatten sonra herhangi bir amiral Zoro'yla karşılaşırsa günün sonunda amirale yazık olur.
Aga böyle bir ırkı nasıl yok ettiler orasını merak ediyorum asılUmarım op bitmeden şu lunarian ırkından ve onların akıbetinden bahseder oda efendi.
Orada dayakdan ziyade dayanıklılıkdan bahsediliyor güzel kardeşim. Yonko olarak adlandırılan luffy bile kaçtı o saldırıdan ama zoro kaçmadı tankladı ve üzerine o acıya dayanarak kaido’dan kan aldı kan. Böyle bir karakterin kizarudan dayak yemesini düşünemiyorum.favori karakterinin dayak yemesi ile övünenide ilk defa görüyorum xd
Umarım açıklanır. Bende çok merak ediyorum.Aga böyle bir ırkı nasıl yok ettiler orasını merak ediyorum asıl
Işın aynı güçte olsa bile karşıdakinin gücü arttıkça ters orantılı olacak şekilde etkisi azalacaktır. Zaman atlaması Zoro dayak yediği için güncel halinin de ezileceğini ima edip böyle bir görsel atman da ayrı bir ironik olmuş.soruda kizaru ışını mı yazıyor ben mi yanlış görüyorum ?
Spoiler yoksa öngürüş bile olsa açılsın lütfen.Spoiler gelsin seçim bunalttı.