Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirali nasıl idam edebilirsin? Kendi rızaları ile teslim olmadıktan sonra adamlar orayı yakar yıkar sonra çıkıp giderler. Amirallerin gücünü kısmak, devrimci ordusunu galip göstermek için saçma sapan işler. Bu herifler muazzam haki kasan tipler olmalıydı, kim nereye saldırı yapacak, ben şunu yaparsam ne olur gibi şeyleri Katakuri gibi önceden görebiliyor olmalılardı... fiyasko
 
Mangaka denizciler ile kutsalları keskin bir şekilde ayırma çabasında sanıyorum. Seni korumak için orada savaşan adam sırf senin sümüklü burnun kanadı diye idam edilecek. Bana bayağı darbe ön hazırlığı gibi geldi bu mevzu. Denizciler hükümetten bağımsız bir askeri organizyon halini alabilirler bir süre. Akainu da terörist başı olur.
 
Emekli olmuşlar gibi görünüyorlar. Aksiyona girmedikleri sürece yeniden gözükmeleri benim için sıkıntı değil o kadar. En azından şu an ne durumda olduklarını öğrenmiş olduk.
Emekli olsalar orada işleri ne? Kimse sokmaz bunları oraya boş beleş.

Arkadaş amiraller herhalde iş ciddiye binerse Dragon'un tipitiplerini yenerler. Sabo dışında hiçbirine büyük anlamlar yükleyen yok. Goygoy yapılır ki elde yapılmasına yetecek malzeme de var. Ama işin üzücü kısmı şu her halt güç üzerinden sidik yarıştırmaktan ibaret değil. Hayvan gibi güçlü kocaman adamlar üç beş şekilsiz müptezelin kulu kölesi olmuş. Kafam girsin komple bu düzene. Mide bulandıran bir sahne en azından Fuji için. Diğerinin ederi zaten o der geçersin.
 
Yalnız bu Shanks'e benzeyen kişi gerçekten Shanks olsa iyi mi olur kötü mü olur bilemedim. Motivastonu yedirebilirse Shanks'in bir şekilde kötü taraftta ve ciddi şekilde dövüştüğünü görebiliriz. Kulağa çok hoş geliyor ama aynı zamanda imkansız. Shanks kötü çıkamaz :gamyon:
Dediğin gibi Shanks'ın kötü çıkması imkansız. Oda yine yem atıyor.
 
Beyni olmaması + yazıyor. Öyle bir çar. Manipüle edilmiş yanlış ellerde büyümüş vs diye ilerde toparlama ihtimali var.
sanmıyorum. bizim tayfadan birinin yenip geçeceği bir karakter olarak kalır kaldığı yerde. ilk aklıma gelen yamato ile kapışacağı çünkü wano'da ilk tohumu atıldı husumetin.

karaktere dair tek güzel şey meyvesinin çok güzel oluşu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık