sana elveda diyoruz buradan
GODAOnda da Shiryu ve Kuzan havası var. Oda işi garantiye almış bu sefer. Kim çıkarsa çıksın ben onu çizmiştin demeye getiriyor. Sonra da Oda çok büyük....
Hachiko'nun dark side'a geçmiş hali gibi çar.aramaki'nin sadakatine hayran kaldım. eğer incinirsek seni ölüm cezasına çarptırırız diyen kutsalları savunuyordu ve tek gerçek wg diyordu wano'da. belli ki akainu sokaktan amiral toplamamış, iyi eğitimli çıktı aramaki.
son 3 aydır her bölüme bu yorumu yazarım. Öyledir hep.Yine "Bir şeyler oluyor ama hiçbir şey olmuyor." bölümü.
sadakatine bakınca, düzgün insanlar tarafından eğitilse nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim. aziz charlos'a sadık bu karakter. şaka gibi.Hachiko'nun dark side'a geçmiş hali gibi çar.
Beyni olmaması + yazıyor. Öyle bir çar. Manipüle edilmiş yanlış ellerde büyümüş vs diye ilerde toparlama ihtimali var.sadakatine bakınca, düzgün insanlar tarafından eğitilse nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim. aziz charlos'a sadık bu karakter. şaka gibi.
Zoro'ya adam gibi bir rakip gelsin artık. Bıktık usandık rahat rahat yendiği rakiplerden. Nerde Mihawk, nerde Şenks, nerde Shiryu ?Tam Zoroluk rakip Karasu.Morley de Sanjilik xd