Sabo gereksizi poz kesme peşinde yine. Sorsalar Mj'ye girip çıktı deyip bu yüzden +1.5 milyar ödül koyarlar başına. İşi gücü artistik patinaj.
Günlerdir Morley üzerinden konuşmuyor musunuz, diğerleri ne alaka? Dragon'un, Koala'nın suratını da at istersen. Orada bir amiralle doğrudan yüz yüze gelen sadece Morley var, o yüzden sadece onun suratına bir ölüm korkusu var. Diğerleri davulun sesini uzaktan duyuyor dahaDiğer devrimcilerin suratını da atsada onları niye atmıyorsun xd
Edit: dur ben atayım
Tavşancık ve karasu pek korkmuşa gözükmüyor. Nasıl da algı yapıyorsunuz öyle
Morley yerden aniden çıktıysa Aramaki de mi aniden büyüdü Adam nihai formunu açmış, Morley de gelişine yapıştırmış işte
Emin misin? Çünkü karasu direk Fujiye saldırıyor.Günlerdir Morley üzerinden konuşmuyor musunuz, diğerleri ne alaka? Dragon'un, Koala'nın suratını da at istersen. Orada bir amiralle doğrudan yüz yüze gelen sadece Morley var, o yüzden sadece onun suratına bir ölüm korkusu var. Diğerleri davulun sesini uzaktan duyuyor daha
Arapların gazına gelip coşuyorsunuz günlerdir
Fuji slahs atarak kargaları kesiyor. Uff çok güçlü.Emin misin? Çünkü karasu direk Fujiye saldırıyor.
Dragon ile koala'nın suratı ne var ki?
Asıl sen bana aramaki nin suratında ki 5 litre teri açıkla
Gözlem hakisiyle büyük bir şeyin geleceğini hissedip rakibinin mızrağı etrafı dağıtmasın diye ona uygun büyüklükte bir el büyütüp kalkan olmuş.Morley yerden aniden çıktıysa Aramaki de mi aniden büyüdü
Fotosentez yaparken zorlanmış reis Bitkiler terler bilmiyor musun cahil !Asıl sen bana aramaki nin suratında ki 5 litre teri açıkla