Senden gelince ironi mi de mi belli olmaz. Dragon denince farklı bir Tiksav ortaya çıkıyor...Şu yorumumu ciddiye alanın bir şey çekmesine gerek yok.
Senden gelince ironi mi de mi belli olmaz. Dragon denince farklı bir Tiksav ortaya çıkıyor...Şu yorumumu ciddiye alanın bir şey çekmesine gerek yok.
Ah şu spoiler sağlayıcı ben olacaktım ki burayı miting alanına çevirirdim her hafta.Redon iyiydi bu Araplara göre. Fakat en iyisi Zorocu Koreli'ydi... Yorum katmadan, harika çizim yeteneğiyle spoiler verdi kısa dönemcik... Zorocu diye küresel luffyciler yedi adamı.
Sanki Sanji'nin bacak kırıldı dedik ne anlatıyonuz la?Yanlış markayı vermişsin usta, çerezza olacak.
Yok reis.Aramaki bunu çok önceden haketti.Sen gel vazgeç Aramaki’den!!!Ayberg gibi arkadaslar o kadar uğrasıp meme yapıyor, bu insanların da hakkına giriyorlar. Emegine yazık adamın. Ayıp değil mi?
Güçlü değil demek akla ve mantığa aykırı, girdiği haller ve karakteri gömülebilir ama sıkıntı yok.Yok reis.Aramaki bunu çok önceden haketti.Sen gel vazgeç Aramaki’den!!!
Bırak Şamar Oğlanı’nı.
Lucci=amiral da demişsindir. Sürprizlerle dolusun bugün.Sanki Sanji'nin bacak kırıldı dedik ne anlatıyonuz la?
Lucci demişken Lucci’ye en önemli görev olan Vivi’yi vermişler.Im posterini tutuyordu.Lucci’ye fena artı yazdı amirallere bile vermemişler o görevi.Amiral diyerek az bile söylemiş olabilirim. xD Lucci lider değilmiş falan deniyordu.Ben devrimci fanları gibi gaza gelmedim, olanı söyledim. Bu adamlar yc seviyesi çıkacak dedim öyle oldu. Yüksekten uçmadım yani. Lucci ayarı bu heriflerin her biri.
Devrimci komutanları yc seviyelerinde çıkar, dediğimin arkasındayım.Lucci=amiral da demişsindir. Sürprizlerle dolusun bugün.