Sıktı bu muhabbetler de herkes kendi yorumunu katarak spoiler veriyor. Yorum katmadan spo veren yok.Amiral haterları çünkü.
Sıktı bu muhabbetler de herkes kendi yorumunu katarak spoiler veriyor. Yorum katmadan spo veren yok.Amiral haterları çünkü.
Aramaki reis bir gün kara kılıcını çıkarttığında bu adamlar fake bilgi veremeden bu hafta spoiler yok diyecekler. Amirallerin yükselişi durdurulamaz.Bunlar niye yanlış spoiler salip milleti yanılttı la?
Redon iyiydi bu Araplara göre. Fakat en iyisi Zorocu Koreli'ydi... Yorum katmadan, harika çizim yeteneğiyle spoiler verdi kısa dönemcik... Zorocu diye küresel luffyciler yedi adamı.Sıktı bu muhabbetler de herkes kendi yorumunu katarak spoiler veriyor. Yorum katmadan spo veren yok.
Şu Zoro'ya algı yapan hayın değil mi o? Onun yüzünden az uğraşmadık Zoro fanlarıyla.Redon iyiydi bu Araplara göre. Fakat en iyisi Zorocu Koreli'ydi... Yorum katmadan, harika çizim yeteneğiyle spoilerdi kısa dönemcik... Zorocu diye küresel luffyciler yedi adamı.
Hiç yapmadı. Sen kendi kendine gaza gelmiştin, Apoo ilk Zoro'ya vurmuştur, Luffy açık vermiştir diye. Tam tersi çıkmıştı. Bir de Luffy, kaido ve Big Mom'la 2 vs 1 atacak mevzusu vardı. İyi bir throwback oldu sayende.Şu Zoro'ya algı yapan hayın değil mi o? Onun yüzünden az uğraşmadık Zoro fanlarıyla.
Ayberg gibi arkadaslar o kadar uğrasıp meme yapıyor, bu insanların da hakkına giriyorlar. Emegine yazık adamın. Ayıp değil mi?@Kenshiro @Montana @Alpamis @Büyük Devrimci Dragon @kekomancer @Skywalker @Tiksav Lee ve diğer fandaşlar Aramaki'nin mevcut durumu ektedir:
Onun olay her zaman Lays klasik çerez gibi yenmek her hafta sahte spoilerdan patlayıp sonra kandırıldık ey halkım der.Boşu boşuna Morley övdün.
Şu sahneden sonra siluetten beklentiye giren çıkar mı sanmam9 şövalyeden tasarımı iyi olan en fazla 2 karakter çıkar. Çok bir şey beklememek lazım Oda'dan.
Ben devrimci fanları gibi gaza gelmedim, olanı söyledim. Bu adamlar yc seviyesi çıkacak dedim öyle oldu. Yüksekten uçmadım yani. Lucci ayarı bu heriflerin her biri.Onun olay her zaman Lays klasik çerez gibi yenmek her hafta sahte spoilerdan patlayıp sonra kandırıldık ey halkım der.
Yanlış markayı vermişsin usta, çerezza olacak.Onun olay her zaman Lays klasik çerez gibi yenmek her hafta sahte spoilerdan patlayıp sonra kandırıldık ey halkım der.