Twitter'da bir teoride gördüm, Knights Hospitaller, Holy Knights olabilir diyorlar. Eğer öyle ise isimleri de aşağıdaki resimdeki gibi olabilir diyorlar.
Ayrıca isimlerde "De, Du" var, muhtemelen bu şovalyeler D olabilir de deniyor.
Umarım çıkmaz ama ODA göndermeleri, esinlenmeleri seviyor. Bakalım ne çıkacak sonuç?Ackerman ailesi gibi bir mantık çıkmaz umarım.
Denk olduklarını vurgulamak için çizmiş işte. Tanıtımı önceden yapmisti.Amiral lobisine zeval geldiği falan yok. Forum yine hayal kurmaya başlamış.
Issho osursa Marijoa yıkılacak, adam tutuyor.
Aramaki'nin alevden bile hasar almadığını biliyoruz. Devrim ordusu için güzel tanıtım yapılmış diyelim.
Marineford’da Jozu ya da Marco’nun yaptıklarından farkı yok. Yonko komutanı ettiklerini kanıtladılar, üstü çıkmaz.Denk olduklarını vurgulamak için çizmiş işte. Tanıtımı önceden yapmisti.
Biraz daha zorlasalar Morley ve Karasu az kalsın yenecekti diyecekler. Biri karga atmış hasar vermiş, diğeri de bıçak atmış. Bu yani spoilerda gözüken şu an.Marineford’da Jozu ya da Marco’nun yaptıklarından farkı yok. Yonko komutanı ettiklerini kanıtladılar, üstü çıkmaz.
Çok cool isimlerTwitter'da bir teoride gördüm, Knights Hospitaller, Holy Knights olabilir diyorlar. Eğer öyle ise isimleri de aşağıdaki resimdeki gibi olabilir diyorlar.
Ayrıca isimlerde "De, Du" var, muhtemelen bu şovalyeler D olabilir de deniyor.
Valla görünüşe bakılırsa denk değiller. Morley haşat etmiş aramakiyiDenk olduklarını vurgulamak için çizmiş işte. Tanıtımı önceden yapmisti.
Hakları yeniyordu ödüllerinden dolayı o iyi oldu da, millet bu sefer de amiral gücünde demeye başladı. OP camiasında ayar yok.Biraz daha zorlasalar Morley ve Karasu az kalsın yenecekti diyecekler. Biri karga atmış hasar vermiş, diğeri de bıçak atmış. Bu yani spoilerda gözüken şu an.
Amirallerin kendini tutması da var ayrıca. Bu bölümde yine vurgu yapıldı buna.
İssho bizim tarafa gececek rahat olalım. Çok amiral kalabilecek kafa yapisi yok.Marineford’da Jozu ya da Marco’nun yaptıklarından farkı yok. Yonko komutanı ettiklerini kanıtladılar, üstü çıkmaz.