Kısa süreli sürtüşmeleri pek adamdan saymam ben. Karasu Fuji'yi yenebilecek güçte mi çıkacak sana göre mesela ya da Ivankov veya Kuma? Sabo dışında hangisi çok ciddi bir tehdit amirale karşıÇıkmaz değil çıkmış işte. Olması gereken de o zaten. Amirallere tehdit olmayacak adamlarıyla nasıl devrim yapacak zaten
Dragon şov yapar. Devrimciler bunları yener ama kalanına nefesleri yetmez. Denizciler var antik silah var bir sürü ordu var. O noktada da bizimkiler devreye girer konu kapanır seri biter.9 şovalyenin hepsinin eşit güçte çıkacağını sanmam, üçü güçlüdür geri kalanı daha alt seviyedir. Ona göre eşleştirir yani.
9 Kızıl Kın'dan sonra yeni bir efsane mi doğuyor?
İnşallah 9 kızıl kın gibi çöp çıkmazlar9 kızıl kın vs 9 kutsal şövalye ne zaman gelir?
Şövalyeleri bi görmek lazım.9 kızıl kın vs 9 kutsal şövalye ne zaman gelir?
Vs 100 bölüm ertelenmiş oldu böyleceŞövalyeleri bi görmek lazım.
Burda benim fikrimin bi önemi yok. Manga da ne oluyorsa ona göre yorumluyorum. Spoilera göre de Morley ve Karasu bildiğim kapışıyorlar. Yenerler veya yenilirler orasını bilemem ama ezilmedikleri veya tek yemedikleri kesin.Kısa süreli sürtüşmeleri pek adamdan saymam ben. Karasu Fuji'yi yenebilecek güçte mi çıkacak sana göre mesela ya da Ivankov veya Kuma? Sabo dışında hangisi çok ciddi bir tehdit amirale karşı