ben yanarsam hepinizi yakarım o yüzden sabo öldü bitmiştirYeni bilgi geldi. Devrimci Sabo adadan son anda kaçmış. Ödülü güncellendi. Şu üç cümleyle konuyu kapatır nargile kafeye toplanıp millete ödül biçen kekolar.
ben yanarsam hepinizi yakarım o yüzden sabo öldü bitmiştirYeni bilgi geldi. Devrimci Sabo adadan son anda kaçmış. Ödülü güncellendi. Şu üç cümleyle konuyu kapatır nargile kafeye toplanıp millete ödül biçen kekolar.
King'de ırkından dolayı 500 mlik bir pay var. Onu çıkmak lazım.King > Kata kabul edecek misin o zaman
Lan croco ya olan tüm sempatim gitti ya. Artık coroco yu her gördüğümde aklıma 3 karılı 18 cocuklu afgan suri vs vs gelecek bu araplar caps maps yapmasın
Okuma yazması olmayan sadece resimleri takip eden biri bile böyle demez be sanjinin dediği gibi o kadar güçlü olsalar ırkları yok olmazdı king anca gagasını geri çeksinKing > Kata kabul edecek misin o zaman
Sabo öne cıkmak için daha ne yapsın. Luffy daha dofu zorlanarak yenerken sabo karasakalın sağ kolunu ve koramirali tekleyip üstüne amiralle eşit miş gibi kapışıyordu hemde meyvesizken. Sonrasında da 2 amiralin oldugu dünya hükümetinin en güvenli yerinden sağ salim çıktı. Bunlardan iyisini yapacak adamlar zaten yonko seviyesi adamlar.Sabonun ödülü çok yükselebilir çünkü hükümet Dragon'u öne çıkarmamak için Sabo'yu öne çıkaracaktır ödül konusunda.
Malum Luffy'nin ödülü en az 4k olması gerekirken sırf sırıtmasın diye diğerlerine de aynı ödülü verip eşitlediler.
Sabo Dragon'un önüne çıkar, hatta Ivankov bile Dragon'un önünde haberlerde yer alır, Dragon'a prim vermemek için.
Olay yapıp yapmaması değil, mesela Dragon gidip şimdi bir amiral teklese, hükümet bunu, "Devrimci ordusundan sabo/ivankov eşliğinde bir grup terörist amiralimize zarar verdi." diye yayınlar.Sabo öne cıkmak için daha ne yapsın. Luffy daha dofu zorlanarak yenerken sabo karasakalın sağ kolunu ve koramirali tekleyip üstüne amiralle eşit miş gibi kapışıyordu hemde meyvesizken. Sonrasında da 2 amiralin oldugu dünya hükümetinin en güvenli yerinden sağ salim çıktı. Bunlardan iyisini yapacak adamlar zaten yonko seviyesi adamlar.
HahahahahahalkjasdksldhasdKing'de ırkından dolayı 500 mlik bir pay var. Onu çıkmak lazım.