Çakal Carlos gibi işte. En kotu sucluydu hem de bütün dunya peşindeydi, köşe bucak araniyordu.Yav kardeş, wanted sistemi olan bir evrende "en kötü suçlu" isen "en çok aranan" da sensindir zaten.
Çakal Carlos gibi işte. En kotu sucluydu hem de bütün dunya peşindeydi, köşe bucak araniyordu.Yav kardeş, wanted sistemi olan bir evrende "en kötü suçlu" isen "en çok aranan" da sensindir zaten.
Bütün forumlarda nickim bu beÇok eski ya, web comics'ten okurken almıştık.
Abi ölü adama ödül mü verilirSabo'ya bu olaylardan sonra verilecek ödül sonrası Dragon'un ödülünün büyüklüğü anlaşılabilir olacaktır.
Goroseilerin kafa gidik , herşeyi yapar bu moruklar. Aizeimer de vardır zatenAbi ölü adama ödül mü verilir
Ölü değil, anlaşılınca ödülü artar yani. Niye aynı şeyi yazıp duruyorsun be Lalo.Abi ölü adama ödül mü verilir
Yemin ediyorum Sabo'nun ödülü güncelleneceği için patlayacak senden başka bir çar düşünemezdim. Bunu kendine niye yapıyorsun olumAbi ölü adama ödül mü verilir
Enies Lobby'ye ve Marineford'a kadar gelen meyveye sanki bizden kaçıyor diyen adamlar bunlar çok da şey etmemek lazımGoroseilerin kafa gidik , herşeyi yapar bu moruklar. Aizeimer de vardır zaten
King > Kata kabul edecek misin o zamanBüyük ihtimal WB ölmeden önce de öyleydi.
Ödülü yüksek çıkarsa vay ki ne vay.
ben patlarsam bütün amiral tayfa patlar adama 2 kere ölü ilanı verdilerYemin ediyorum Sabo'nun ödülü güncelleneceği için patlayacak senden başka bir çar düşünemezdim. Bunu kendine niye yapıyorsun olum
Yeni bilgi geldi. Devrimci Sabo adadan son anda kaçmış. Ödülü güncellendi. Şu üç cümleyle konuyu kapatır nargile kafeye toplanıp millete ödül biçen kekolar.ben patlarsam bütün amiral tayfa patlar adama 2 kere ölü ilanı verdiler