Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum sen Page One Crocodile'ı alır diyen adamsın yakın zamana kadar. Utanmadan hala yorumlarımı çıkar mı diyorsun? Bak öyle eski zaman bile değil 1 yıllık mesajindir şu en fazla. Bunun gibi kaç tane vardır arasam saymakla bitmez ama senin için gereksiz uğraş olur.

Hala daha yazma şekline bak. Yorumlarını dizsem sen bu konuda da hikâye yazacaksın, kabul etsen haksızlığını uğraşırım da diyorum ya senin için efor sarfetmeye gerek yok...
Yav sallama, çıkar göster diyorum hala şöyle dedin böyle dedin deyip atıp tutuyorsun. Bul mesajımı, koy önüme, bekliyorum.
 
Neden? Sabo'ya Ateş İmparatoru dedikleri bölüm "hüü luffy'i bile geçmiş gibi hissetim" demedin mi?Çok farklı anlatılıyor Sabo diye sinirlenmiştin o bölüm. :D Şimdi küçümsüyorsun Mihawk'ı geçince. İlginç adamsın be Alpa.
Luffy'nin hakkı yenildi çünkü. Luffy reyiz Kaido'yu tekleyip öldürmüş havada. Sen gidip 3v2 diye anlatırsan böyle olur. Luffy'nin önü kapatıldı maalesef. Ama yükselişini durduramazlar.


Sabo geçtiyse Mihawk'i vay ki ne vay.:D
 
Adamın fikirleri koca dünya hükumetini doğrudan tehdit edecek kadar ciddi, bağlantıları sağlam ve sürekli bağlı devletleri isyana sürükleyip hükumetten koparıyor. Bence baya yeterli. Hiç gücü olmasa bile bu ödül verilir.

Fikir adamı diyoruz ama fikirleri kötü ve etkisiz demiyoruz 🤔
Dragon sokaktaki vatandaş kadar bile güçlü olsa yine bu kadar ödül alırdı. Adam doğrudan sistemi tehdit ediyor ve bunu bireysel gücüyle değil, insanların düşüncelerini değiştirerek yapıyor.
 
- MJ'yi bas,
- IM'e ile göz göze gel,
- 2 Amiralden kurtul.

3,6 al.

- Bütün gün babunlarla farmville oyna.

3,6 al.

Mihawk haterları yine konuyu değiştiriyor ama gerçek bu.
Kral hakisi de yokmuş Reis'in buna rağmen başarmış bu kadar işi :ehe:

@Alpamis bizim fişek gibi hafımazı küçümsüyor gibi. 🙊 🤭 @kekomancer az çekmemiştir mesela. dasdas

Güzel bir duygu aktarımı olmuş diye yorumladım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık