@Arthur Morgan dediğim ayarda çıkmış demek ki Dragon. İmparator kıvamındadır, Kaido'dan güçlü çıkmaz demiştim.5.590.000.000
@Arthur Morgan dediğim ayarda çıkmış demek ki Dragon. İmparator kıvamındadır, Kaido'dan güçlü çıkmaz demiştim.5.590.000.000
Adam patlayınca dalga da mı geçmeyek? Kaç zamandır yazmıyoruz forumda. Herkes Mihawk hakkında yazarken ben gidip Shanks hakkında mı yazayım
Gif aramakla uğraşamam.@Smoker böyle olmuyor ama gif at.
Dedikoduymuş... :/
Neden? Sabo'ya Ateş İmparatoru dedikleri bölüm "hüü luffy'i bile geçmiş gibi hissetim" demedin mi?Çok farklı anlatılıyor Sabo diye sinirlenmiştin o bölüm. Şimdi küçümsüyorsun Mihawk'ı geçince. İlginç adamsın be Alpa.
Morley > Aramaki onaylanmış.Şu ana kadar içinde olduğum grupta dönen dedikodular;
Dragon: 5.590.000.000
Sabo; 3.602.000.000
Ivankov: 1.440.000.000
Bölümün çoğu Devrimci Ordu cephesinde geçiyor.
Amiraller ve Devrimci Ordu elemanları savaşı anlatılıyor.
Morley, Aramaki'yi bulundukları yerin toprak yapısını değiştirerek durdurmuş.
Im biraz daha net gösteriliyor. Sabo ile göz göze gelmiş bir anlığına, sonra aniden yok olmuş.
Beş Kadim doğrudan savaş için harekete geçmiş, ama yetişememişler.
Ne kadarı doğrudur, bilemiyorum.
Yalnız denmesi bile koydu devrim sevmeyenlereDedikoduymuş... :/
Hayır Dragon'un ödülü sırf fikirlerinden olamayacak kadar yüksek demeye çalışıyorumNe dediğin anlaşılmıyor
Robin'e bilgilerinden dolayı 80 verildiğini söylediğim için, diğer bütün ödülleri de aynı şekilde sadece bilgiye bağladığımı söylemeye mi çalışıyorsun?
Dedikodu, ama son üç haftadır söylenenler tutuyor hep.Dedikoduymuş... :/