İnsan sevdigine takılır.Niye bu kadar çok sevmiyorsun Mihawk'ı?
İnsan sevdigine takılır.Niye bu kadar çok sevmiyorsun Mihawk'ı?
Araplar bölümü sevmediğine göre amiral lobisine artı yazıyor.Bu W birine artı yaziyor demek değil miydi, bir lobi kutlama yapacak.
Luffy'i yaptı.Dragon o ödülü alacak ne başarmış merak ettim. Tüm olayı Sabo çözmedi mi gözümüzün önünde?
mihaWk'a yazdı ya işteBu W birine artı yaziyor demek değil miydi, bir lobi kutlama yapacak.
Whitebeard veya Weevil , Wapol çıkarsa cinnet geçirebilirim beni zaptet usta.Bu W birine artı yaziyor demek değil miydi, bir lobi kutlama yapacak.
O mangayı okudum karakteri de hatırlıyorum ama atasıymış dediğinde böyle bir bilgi mi verildi diye merak ettim.Mizah yaptım da hatırlanmadı sanırım. One Piece Wanted (Ryuma'nın olduğu) serisindeki sahtekar sözde first-class kılıç ustası bu. Hep Mihawk'a benzetmişimdir : ))
Mizah yaptım da hatırlanmadı sanırım. One Piece Wanted (Ryuma'nın olduğu) serisindeki sahtekar sözde first-class kılıç ustası bu. Hep Mihawk'a benzetmişimdir : ))
Tabi gönül isterdi Oda bu hakikati haykırsın. Ama Paragöz Oda fanlarına boyun eğip bu hakikati gizliyorMizah mıydı? :d