Adam sadece uzaklara bakarak 5.5 alıyor. Bir de icraatı olsa...Dragon'un ödülü olabilir mi?
Adam sadece uzaklara bakarak 5.5 alıyor. Bir de icraatı olsa...Dragon'un ödülü olabilir mi?
Buggy gibidir Sabo'nun icraatlarını üstüne almış olabilir.
Nika'dan çok arandığına göre neye sahip olduğu az çok tahmin edilebiliyorDünyanın en tehlikeli fikirlerine sahipmiş.
Olum sen Page One Crocodile'ı alır diyen adamsın yakın zamana kadar. Utanmadan hala yorumlarımı çıkar mı diyorsun? Bak öyle eski zaman bile değil 1 yıllık mesajindir şu en fazla. Bunun gibi kaç tane vardır arasam saymakla bitmez ama senin için gereksiz uğraş olur.Yav boş yapma da Mihawk hakkında yaptığın tonla boş yoruma ve patladığın tespitlerine bak. Ben croco hususunda hangi mesajımla patlamışım, çıkar göster.
Mihawk oturarak 3.6 aldı, oturuşun ustası Dragon hakeder o ödülü.Dragon o ödülü alacak ne başarmış merak ettim. Tüm olayı Sabo çözmedi mi gözümüzün önünde?
Kullandığı meyvenin bunda etkisi büyük. Rüzgara hükmediyor vs. Dünyanın en iyi kaçan adamıDragon o ödülü alacak ne başarmış merak ettim. Tüm olayı Sabo çözmedi mi gözümüzün önünde?
Dragon vs. Mihawk olarak okudum bir an.Rüzgara hükmediyor vs. Dünyanın en iyi kaçan adamı
Zoro'cu ağzı niye yaptın sen Luffy severdin sanki.Nika'dan çok arandığına göre neye sahip olduğu az çok tahmin edilebiliyor
Öyle mi oldu ya Yoo sadece oğlundan fazla arandığını ifade ettim, gömme yapmadım ki.Zoro'cu ağzı niye yaptın sen Luffy severdin sanki.
Bence eski karısı kutsal ejder diye hep. Kocası eve dönsün diye başına yüksek ödül koydurmuş. Posterde de Only Alive yazıyordur Sanji gibi.Mihawk oturarak 3.6 aldı, oturuşun ustası Dragon hakeder o ödülü.