Weevil bölümü yolda.
Kizaru sevenlerin her gece uğruna dua ettiği tek şey.Bölümün sonunda Kizaru Sunny Go’yu parçalıyormuş ve anlatıcı hasır şapka korsanlarının yenildiğini söylüyormuş diye bir şeyler dolanıyor @sensey
Onun mümkünatı üç amiral vs Hasır Şapka Korsanları karşılaşmasında bile yok. Kizaru bu saatten sonra ancak kemçük ağzıyla Egghead'den geri vites yapabilir.Bölümün sonunda Kizaru Sunny Go’yu parçalıyormuş ve anlatıcı hasır şapka korsanlarının yenildiğini söylüyormuş diye bir şeyler dolanıyor @sensey
Daha geçen bölüm şunun olabileceğini yazdım. Bendeki has fenerli cünüplüğünü hesaba katınca bu spoilerın gerçek olma ihtimali milyonda bir civarında. Keşke yazmasaydım da güzel bir vs izleseydik"Ben sahteyim," diye bağırıyor ama yine de paylaşayım:
Savaş lordu sistemi kalktığından beri konuşuluyor bu vs. OP'da bir şey çok dillenince benim beklentim düşüyor. Yemliyorlarmış gibi hissediyorum.Daha geçen bölüm şunun olabileceğini yazdım. Bendeki has fenerli cünüplüğünü hesaba katınca bu spoilerın gerçek olma ihtimali milyonda bir civarında. Keşke yazmasaydım da güzel bir vs izleseydik
Doffy geliyor dedik te şaka maka gelmez"Ben sahteyim," diye bağırıyor ama yine de paylaşayım:
Bölümle ilgili verilen bilgide tayfanın kaderi falan diyordu bizimkilere dönecek."Ben sahteyim," diye bağırıyor ama yine de paylaşayım: