Mükemmeldi bölüm siz farketmediniz1082. bölüm için de beklentilerinizi yüksek tutun demişlerdi ama sonuç ortada. kutsal topraklardaki hazinenin ne olduğunu açıklanırsa sözlerimi yutarım ama vay anasını be dedirtecek bir şey olacağını sanmıyorum. keriz silkeliyorlar yine.
Öyle gözüküyor. Bakalım salacaklar mı merak ediyorum. Gözüm Redon’da gif atacak mı diye. Atarsa erken gelecek demektir.Bu hafta çıkacak bölümün spoileri 1 hafta erken gelmemiş miydi? Erkenden neyin gifleri bu. Gelecek haftanın bölümün spoileri şimdiden düşmüş mü bunların eline...
Evet durum öyleydi ama son 2 haftadır Arap tarafında ilginç şeyler yaşanıyor. Bakalım sonu ne olacak?E hani bir hafta erkenden felan okumuştuk yine mi aynısı oluyor anlamadım.
Kafam allak bullak oldu resmen.
Oralarda da basılı yayınlanıyorsa veya dijital bir platform. Önceden gönderiliyordur onlara.Teee Japonya’daki sözde gizli kalması gereken bir meseleyi bu Araplar nereden biliyor lan? Hep soracağım unutuyorum
Bu sefer de neden onlara önce gidiyor diye sorgularımOralarda da basılı yayınlanıyorsa veya dijital bir platform. Önceden gönderiliyordur onlara.
Suudi Arabistan oldukça geniş bir weeb kitlesine sahip(Türkiyedekinden çook daha büyük bir kitle). Parayı basıyorlar muhtemelen bir sürü bağlantı vardır.Teee Japonya’daki sözde gizli kalması gereken bir meseleyi bu Araplar nereden biliyor lan? Caponlar da mı sigortasız kaçak işçi çalıştırıyor anlamadım ki