Mihawk kum torbasını patlatmış diye yorumladımBu eleman güvenlir mi bilmiyorum ama karşıma çıktı atayım dedim:
Mihawk kum torbasını patlatmış diye yorumladımBu eleman güvenlir mi bilmiyorum ama karşıma çıktı atayım dedim:
Mihawk crocoyu yok etmiş olarak yorumladımBu eleman güvenlir mi bilmiyorum ama karşıma çıktı atayım dedim:
Abi şu kişiyle alakalı değil yazana kadar şu kşiyle alakalı yazmak çok mu zor? Mod olmasam bunlara öok sövüp banlanırdım. İyi ki modum.
Sizin yerinize de söverdim ama içimden sövmek bile gelmiyor.Modlar bizim yerimize küfür edebiliyorsa ki edebilmesi lazım bence... Yerimize küfür edebilirsiniz. Bence edin.
Allah aşkına edin bi' deşarj olalım. Çok ihtiyacımız var buna
Mihawk bölümde iyi gözüksün diye kendisini feda eden alpamis.... @RedTeroR Büyüklüğü gör.Mihawk logia savunmasını aşamadı diye yorumladım. Harbiden haki bilmiyormuş.
En fazla Mihawk'ın posteri vardır Croco'da...Mihawk ile Croco'nun birbirlerini çocukken ya da çok önceden tanıdığını ve muhabbetleri olduğunu sanmıyorum. İletişim kurdukları hiçbir panelde bu havayı vermediler.