Kendini bilmezler işte@Lucky Luke Şuna bi baksana, lanet olsun böyle bir şeyi nasıl çizebilmiş, şunu görmek bile anlatamam, kahroldum.
Kendini bilmezler işte@Lucky Luke Şuna bi baksana, lanet olsun böyle bir şeyi nasıl çizebilmiş, şunu görmek bile anlatamam, kahroldum.
Aynen öyle.çakı boynunda ki kolye
Dediğin gibi olsa bile bu fanlar arasında bir tartışmaya sebep olur muydu ? Sanji'nin balığı alması Zoro'nun alamayacağı anlamına gelmez. Hani bunu ancak gariban Sanji fanları düşünür.Sanji hamsi döverken Zoro bişey yapamayacak muhtemelen.
Biri wanoda aldığı güçleri kullanıyor diğeri kullanmıyor. Ama tartışma yaratır.Dediğin gibi olsa bile bu fanlar arasında bir tartışmaya sebep olur muydu ? Sanji'nin balığı alması Zoro'nun alamayacağı anlamına gelmez. Hani bunu ancak gariban Sanji fanları düşünür.
Denk değillerdir çünkü Zoro bir sihirli kılıç ustasıyken, Sanji kendi vücutduyla dövüşen bir biridir. Ver Sanjiyede sihirli bir silah Zoronun esamesi okunmaz.Zoro ile Sanji'nin denk olduğuna Robin nokta koydu zaten onu biliyoruz.
Bilmediğimiz bir tartışma olacağını düşünüyorum.
Dragon sahneye çıktığında daha önce gördüklerimiz sadece fragmanmis diyeceğiz... Bence dragon >yonkouDragon One piece'in liseli ergenidir.Uzaklara bakarak Betty'i tavlamak istemiştir ama Dragonun bahtına İvankov düşmüştür.