Croc ve Flamingo baya yakın olur mangaka bu ikisini ayırmaz
Karasakal'a saldırıp da adamın ağzını yüzünü kanatamayan pek yok zaten. Law Kid'den güçlüdür bence ama dövüştüğü kişinin Kid'in rakibinden en az bir gömlek altta olduğunu unutmamak lazım.Law tek yemedi.
O komedi sahnesiydi bu değil.Esirler ve Moria çok şaşırıyor.İstediği şekle girebilme yeteneği orada işe yarıyor.Nereden uyduruyorsunuz bunu?
En son meyvesi sayesinde bu kadar yiyordu dediniz Kid çıktı kapak etti sizi yav.
cp 0 mı kaldı biri öldü,biri ölmekten beter oldu,diğeri kaçtıNe trollü ne saçmalıyorsun ciddiye alıp cevap verdiğim için ben hatalıyım aslında. Kid ne alaka ? Ben Lucciyle mi dalga geçtim veya dalga geçme anlamında mı dedim ? Dofu en son gördüğümüzde cp0 bana suikast yapacak bildiğim bir şey yüzünden, beni korursan iyi olur Magellan diyordu. Magellan yeteneği itibariyle tek atmaya çok açık bir karakter
Dof fanlarına geçmiş olsun şimdiden.
Eheheh çok komikmiş.Crocodile önce Mihawk’a danışmadan iş yapsın çay demlemediği gün olsun.Mihawk ortağı ama %70 %30 ortaklık var arada sözünden çıkmıyor.Doffy de gelirse sağlam yüzde almadan gelmez.