Sonuç belli değil mi ? xdDof gelecekse ödül konusu açılmalı. Crocodile üstü mü olur altı mı ? Çok fena iddia döner. Doff Hapisten çıkınca direkt açarım ben bunu tutayım aklımda
Sonuç belli değil mi ? xdDof gelecekse ödül konusu açılmalı. Crocodile üstü mü olur altı mı ? Çok fena iddia döner. Doff Hapisten çıkınca direkt açarım ben bunu tutayım aklımda
Bu konu çok saracak belli ZEHAHAHAHAHASonuç belli değil mi ? xd
Law tek yemedi.Bu ara bol dağıtıyorlar. 3 milyar verdikleri adamlar imparatorlardan tek yiyor bence mümkün...
MakulDoflamingo'nun ödül 2.040.000.000 olur.
Croco'dan çok olmalı. Temizinden 2.5 milyarı var. Çok rahatttt.Dof gelecekse ödül konusu açılmalı. Crocodile üstü mü olur altı mı ? Çok fena iddia döner. Doff Hapisten çıkınca direkt açarım ben bunu tutayım aklımda
Kafamdaki ekip toplanırsa bizimkileri haritadan siler.Bizim tayfa yine bi tık daha güçlü gibi yav. Weevil seviyesine bağlı tabi
Hayır. Luffy'nin ödülü iyi. En fazla 500m daha koyarsın. Law ve Kid'in ödülü fazla. Bunların alacağı maksimum ödül 2 milyar olmalıydı. Böylelikle Shanks'ın 2 milyara tek atması da pek sorun olmazdı ve ödüllerin ıkına ıkına da olsa biraz inandırıcılığı kalırdı.Luffy : 4,5 Milyar
Law - Kid : 2,25 Milyar olmalıydı aslında ama ödülleri eşit paylaştırmak adına Luff'nin paydan aldılar yoksa o ikisi o ödülü haketmiyor.
Zoro'da 2 milyar olmalıydı. King'in zaten lunarian olduğunu bilselerdi King'in ödülü min 2 milyar olacaktıLuffy : 4,5 Milyar
Law - Kid : 2,25 Milyar olmalıydı aslında ama ödülleri eşit paylaştırmak adına Luff'nin paydan aldılar yoksa o ikisi o ödülü haketmiyor.
O mantıkla tüm sağ kolları da 2 ve üstü yapalım. Kid, Law ve Luffy boşuna imparator indirmiş herhal.Croco'dan çok olmalı. Temizinden 2.5 milyarı var. Çok rahatttt.