Dragon'un olayı pelerin :/
Şimdi arayıp buldum, bu capsi 2014 yılında hazırlamışım
Yeşil kapişonlu pelerine rüzgar meyvesi yedirildiğini ileri sürmüştüm, 10 yıl geçmiş halen aksine dair emare yok, teori geçerli
Bence siz kucumsuyorsunuz... Göreceksiniz, dünya hukumetinin başına bela olup yok edecek oluşum odur
Dragonun hikayesi çok sığ, zulüm var, o zaman isyan edelim, bu kadar
Keşke 30 yıl önce Özgürlük Savaşçıları diye organizasyon kurduğunda bu organizasyon devam etseydi ve bugünlere taşınsaydı, Nika'ya Özgürlük Savaşçısı diyorlar, Dragon'un örgütünün adı Özgürlük Savaşçıları
Dragon'un her şeyi bilen ve Nika'yı bekleyen bir organizasyon kurmasını isterdim şahsen, Nika'yı ilah gibi bekleyip Nika gelince harekete geçecekler, Roger bile yanlış zamanda geldik diyor ve Nika'yı yemesini umarak çocuk yapıyor, 20 yıl sonraya plan yapıyor adam, Dragon'un bir halt bilmediğinin kanıtı da bu, bilse ona göre hazırlık yapardı
9 kutsal şovalye şaşalı bir giriş yapar ve o 8 krallığı berteraf eder ilk girişler önemli mangalarda şimdi böyle bir şey olsa tırt giriş olur.
Kaç sövalye olduğu belli değil, 9 tane silüet var, belki 300 tane şövalye vardır, bilemiyoruz. Hadi 9 şövalye var diyelim, 7 tane krallık var ama bu krallıklarda güçlü kimse yok, kralın ve en güçlü korumaların Reverieye gitmeleri beklenmiş darbe için, o yüzden 9 şövalye 7 krallığa saldırıp yıksa boş hype olacak, Garp'ın bina yıkması gibi bir şey olur, binalar deniz kumundan mı yapılmış diye analiz yaparız
Asıl şey Allah bilir daha kutsal bilmem ne oluşumu da vardır bunlarin
Dof, ID'ye kapatıldığında kutsalların Suikastçi göndermelerini bekliyordu, CP9 olduğunu sanmıyorum ben, başka ve ayrı bir suikastçi birliği olabilir kutsalların