Im karşısında büyük ihtimalle bütün karakterler biraz önemini yitirecek de kalan hiçbir düşman karşısında geride kalmaz billurlu karakterler. Güçlü karakterlerin önemini yitirip serideki güç seviyelerinin bir anda arşa çıktığı bir shounene evrileceğini sanmam Op'un.Yonkolar öneminini yitiriyor gibi, tek gerçek ünvan Korsan Kral çıktı.
Oda’nın elinde, kutsal şovalye imparator-amiral gücünde dese, üstüne IM ekle 10 tane hayvan gibi düşman oluyor. Denizciler bunların yanında savaşsa hükümet yıkılmaz. Bu senaryoda denizciler de taraf değiştirir.Im karşısında büyük ihtimalle bütün karakterler biraz önemini yitirecek de kalan hiçbir düşman karşısında geride kalmaz billurlu karakterler. Güçlü karakterlerin önemini yitirip serideki güç seviyelerinin bir anda arşa çıktığı bir shounene evrileceğini sanmam Op'un.
Hükümete ekstra adamlar veriyorsa soda devrimcilerinde illaki görmediğiniz amiral üstü adamları vardır diye düşünüyorumİşte böyle bir durumda şöyle bir tablo ortaya çıkıyor:
3 amiral+filo amirali
9 Kutsal Şövalye(2-3 amiral+ adam)
Seraphimler(her biri en az bir komutan gücünde)
Pasifistalar(çok ciddi bir sıkıntı)
5 gorosei ki bunların ne kadar güçlü çıkacağı da meçhul
İm? Tamamen bir soru işareti
Kong? Bu adam da Garp gibi bir hayvana benziyor
Ne olur ne olmaz diye daha Sengoku ve Garp'ını saymadım
Sonuç olarak karşıda tahmini en az 11-12 amirallik bir kuvvet oluşuyor. Hadi Zoro 3 amiral indirdi diyelim kalanlar ne yapacak ?
Amirale tek atmak marifet mi sanki yonkoya tek atar dedim.Ona göre Dragon bir amirale tek atabilecek güçte zaten. Hepsini alır dese şaşırmam.
O kadar güçlü çıkacağını sanmam hepsinin de denizcilerin bir kısmı zaten taraf değiştirir ya da savaşmaz hiç. Mesela Fuji'yi seri sonu Wg adına savaşırken pek düşünemiyorum.Oda’nın elinde, kutsal şovalye imparator-amiral gücünde dese, üstüne IM ekle 10 tane hayvan gibi düşman oluyor. Denizciler bunların yanında savaşsa hükümet yıkılmaz. Bu senaryoda denizciler de taraf değiştirir.
Ya da Kutsal Şovalyelerin üçü falan güçlü olur gerisi ortalama olur korsan tayfası gibi.
Fuji mesela dediğim senaryoda direkt karşı taraf için savaşır ama, pasif kalmaz. O kadar güçlü adamla kim baş edecek yoksa? Gorosei de güçlü çıksa bir de düşün.O kadar güçlü çıkacağını sanmam hepsinin de denizcilerin bir kısmı zaten taraf değiştirir ya da savaşmaz hiç. Mesela Fuji'yi seri sonu Wg adına savaşırken pek düşünemiyorum.
Lucci ben onu yonko olarak görmüyorum derken... Ne ileri görüşlü adam beee...Yonkolar öneminini yitiriyor gibi, tek gerçek ünvan Korsan Kral çıktı.
Bunu hep diyorum ya. Wg çok yetersiz kalıyordu amiral sayısı az Luffy'nin ve Dragon'un yanında savaşabilecek adam sayısı çok. Bir şekilde dengeleyecek. Ayarını tutturup dövüşleri bokunu çıkarmadan çizerse efsane olurFuji mesela dediğim senaryoda direkt karşı taraf için savaşır ama, pasif kalmaz. O kadar güçlü adamla kim baş edecek yoksa? Gorosei de güçlü çıksa bir de düşün.
Law, Zoro, Luffy, Kid, Sabo, Sanji gibi isimler çok yok.
Dragon, Shanks gibi büyük başlar ölür son savaş öncesi. Z kuşağı son şovu yapar bence.Bunu hep diyorum ya. Wg çok yetersiz kalıyordu amiral sayısı az Luffy'nin ve Dragon'un yanında savaşabilecek adam sayısı çok. Bir şekilde dengeleyecek. Ayarını tutturup dövüşleri bokunu çıkarmadan çizerse efsane olur