Ve aramaki’yi köle yaparŞhanks hakisi ile yakında denizde yürür , havada uçar , ölenleri canlandırır .
Ve aramaki’yi köle yaparŞhanks hakisi ile yakında denizde yürür , havada uçar , ölenleri canlandırır .
Usta bu sahnede kılıcın beyazı gözümü alıyor diye parlaklığı kıstım ne kara kılıcı ya...@Mewtwo @Kuroro @İtachi_27 @Skywalker @Lucky Luke @Büyük Korsan Kaidou
Reisler Shanks'ın kılıcına hangi hükümet çalışanı haki basmıştır?
C) Kara kılıç ustası Aramaki
Babasının hayır duası var mıdır Gryphon'da? @Kuroro Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi kılıç çıkacak gibi.Enma ile Shanks'ın Gryphone'u bir olur mu hiç?
Giydiği skinny jean bollaşmış nedense.Usta bu sahnede kılıcın beyazı gözümü alıyor diye parlaklığı kıstım ne kara kılıcı ya...
Yeşerttiği ağaçların bakımını yapıyor o sahnede. Yerden köklerle çapa yapıp havalandırdı gübrelemeye geçti.Giydiği skinny jean bollaşmış nedense.
@sensey: Shanks hakiyi Aramaki'nın kara kılıcından çekmiş bölüm Aramakiye yazarUsta bu sahnede kılıcın beyazı gözümü alıyor diye parlaklığı kıstım ne kara kılıcı ya...
Zamanında yaptığımz bir görsel. @kekomancerYeşerttiği ağaçların bakımını yapıyor o sahnede. Yerden köklerle çapa yapıp havalandırdı gübrelemeye geçti.
Yoru'yu da Mihawk'a bu adam vermiştir. Oğlu ve manevi oğlunun saraya gelmesini bekliyor isyanı başlatmak için.Babasının hayır duası var mıdır Gryphon'da? @Kuroro Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi kılıç çıkacak gibi.
Usta bu sahnede kılıcın beyazı gözümü alıyor diye parlaklığı kıstım ne kara kılıcı ya...