Muhtemelen Kid'e tek attığı sahneyi de çöp edecekler. Oda ne kadar Shanks seviyorsa Toei o kadar sevmiyor galiba.Sahneyi çöp etmişler Şenksin tüm karizma gitmiş
Muhtemelen Kid'e tek attığı sahneyi de çöp edecekler. Oda ne kadar Shanks seviyorsa Toei o kadar sevmiyor galiba.Sahneyi çöp etmişler Şenksin tüm karizma gitmiş
Aman doğru yapsınlar da Kid'in ve Killerın patlamadan nasıl etkilendiğini görsün millet. Killerın kral haki taneleriyle tek yediğine inanan bir güruh var çünküMuhtemelen Kid'e tek attığı sahneyi de çöp edecekler. Oda ne kadar Shanks seviyorsa Toei o kadar sevmiyor galiba.
Tane değildir o ya. Shanks'ın saldığı hakinin taneleri o kadar yakına düşmez. Darbe merkezinin haki şiddetinin %17 daha az hasar veren dalgasına denk gelmiştir bence. Sadece patlama tek yediriyorsa...Aman doğru yapsınlar da Kid'in ve Killerın patlamadan nasıl etkilendiğini görsün millet. Killerın kral haki taneleriyle tek yediğine inanan bir güruh var çünkü
Ama öyle Zou'nun uzunluğu 35 bin metre diyorlar. Fuji Dağı ondan daha uzun olduğu için 40 bin dedim.Reis naptın atmosfer dışına çıkardın dağı
Wifi haki yollatmışlar ahahahah O değil de BM ve tayfasının çıkamadığı şelaleyi gösterip şanks'ın hakisi yeter mesajı da hoş olmamış gibi Amma sahne çok aptalca ya paint terk resmen. Eskiden de haftalık yapılıyordu ama çizimler şahane idi yıllar geçtikçe kalite de ki düşüş anaokul seviyesi...Lan ölecem gülmekten bu ne
Lan bu direkt animeden mi?Lan ölecem gülmekten bu ne
Orada da bir hata var gibi. Denizin dibi on metre mi neydi one piece'te. Zou'nun ayakları denizin dibinde olsa bile dışarda gördüğümüz halinin 25.000 metre yüksekliğide olması gerekirdi. Fakat öyle de değil ki öyle olsa yüzünü göremezdik. Fuji Dağı 3.950 metre falandı yanlış hatırlamıyorsam. Yani bayağı 4 km.Ama öyle Zou'nun uzunluğu 35 bin metre diyorlar. Fuji Dağı ondan daha uzun olduğu için 40 bin dedim.
Bölümü görünce şöyle gerildim usta:Bölüme özenmeyip Shanks fanlarının hevesini kursağında bıraktıkları için Toei'ye teşekkür ediyorum.