Utanmadım nedenseOnu unutmuşum bana yaptığın iyilik sayesinde Ochoku’yu yenebildim diyordu. Coby 500 milyon haketmiyor diyenler utanır mı?
Utanmadım nedenseOnu unutmuşum bana yaptığın iyilik sayesinde Ochoku’yu yenebildim diyordu. Coby 500 milyon haketmiyor diyenler utanır mı?
Araplar bu haftaki bölümü 1 hafta erken sızdırdı. Normalde ara geçen haftaydıara yoktu ayın 8 neden?
Croco galiba ama mihawk katıldıktan hemen sonra ne konuştuklarını bilmiyoruzMarine ye kelle odulunu kim akil etmisti ? Buggy mi yoksa Croco ile Mihawk mi ?
Buggy değilmiydi yaCroco galiba ama mihawk katıldıktan hemen sonra ne konuştuklarını bilmiyoruz
Croco büyük adammış..Hakikaten Mihawkın ne işi var burada yav .Buggy ve Croco ile ittifak kurmak nasıl bir mantık ürünü . Bu Cross Guildin sonu çok şaşırtıcı olacak gibime geliyor . Sanki büyük şeyler kazanacaklar bir şekilde.
Adam denizci çöpleriyle de ittifak kurduydu. Rahat rahat çay kahve içmek adına böyle çöplerle ittifak kuruyor reis. İstese şanks’la ortak olur, tüm dünyaya diz çöktürürdü.Hakikaten Mihawkın ne işi var burada yav .Buggy ve Croco ile ittifak kurmak nasıl bir mantık ürünü . Bu Cross Guildin sonu çok şaşırtıcı olacak gibime geliyor . Sanki büyük şeyler kazanacaklar bir şekilde.
1082 spoilerları düşmeden önce de atılıyordu bu gif. Kaç bölüm ilerisine erişimi var bu çakalların Oda'nın elinden çıkma her şeye çökmüşler resmen
1082 spoilerları düşmeden önce de atılıyordu bu gif. Kaç bölüm ilerisine erişimi var bu çakalların Oda'nın elinden çıkma her şeye çökmüşler resmen