İhtimali olsaydı, MF savaşında dragonun oğlu olduğu zaten söylendi. Crocodile Orada bir duygu yaşardı.crocodile in lufynin annesi olma ihtimali çık aklımdan
İhtimali olsaydı, MF savaşında dragonun oğlu olduğu zaten söylendi. Crocodile Orada bir duygu yaşardı.crocodile in lufynin annesi olma ihtimali çık aklımdan
Şöyle bir şey olsa tadından yenmez olmaz mıydı? @Whitebear D @Mihawk
İlk yonko jenerasyonu
WB
Shiki
Kaptan John
Silver Axe
Moriah'ın zombilerinden biriydi sanırım.Silver Axe nasıl tanıtılmıştı?
Rocks korsanları tanıtılırken o tayfaya üye olmuş dört efsane korsanın isim sayıldı. Shiki, Kaptan John, Silver Axe, Wang Zhi. Wang Zhi karasakal tarafından yenildi, eskiden Teach’in şu andaki adasını yönetiyormuş. Arıkovanı’nı.Silver Axe nasıl tanıtılmıştı?
Rocks korsanları tanıtılırken o tayfaya üye olmuş dört efsane korsanın isim sayıldı. Shiki, Kaptan John, Silver Axe, Wang Zhi. Wang Zhi karasakal tarafından yenildi, eskiden Teach’in şu andaki adasını yönetiyormuş. Arıkovanı’nı.
Wang Zhi’yi almadım zaten teoriye. Yaşlıdır ama ondan yenilmiştir.Karasakal yendiyse eksi yazabilir.
Koby sayesinde yeniyor hem.Karasakal yendiyse eksi yazabilir.
Onu unutmuşum bana yaptığın iyilik sayesinde Ochoku’yu yenebildim diyordu. Coby 500 milyon haketmiyor diyenler utanır mı?Koby sayesinde yeniyor hem.
Coby parmağı ile yerini mi göstermiş olmasın karakterin?Onu unutmuşum bana yaptığın iyilik sayesinde Ochoku’yu yenebildim diyordu. Coby 500 milyon haketmiyor diyenler utanır mı?