Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach law'ın meyvesini kullanmaz bence. Adam çıplak elle dövüşüyor. Kılıç mı taşıyacak şimdi. Shiryu yese müthiş olur.
Shiryu elmas yiyecekti o tren bir sürpriz olmazsa kaçtı. Ope ope gitmez zaten Shiryu'ya. Adam zaten görünmez sağa sola ışınlanıp enerjisini tüketmesi kendini nerflemek olur. Faydasından çok zararı olan saçma sapan bir meyve.

O değil de Law'a kan vermek nedir lan ? İki meyveli imparatorsun sen ve karşı taraf meyve kullanıcısı. Wb mezarında ters dönüyordur demiştim de az demişim. Adam takla atıyordur taklaaaaa!
 
Biliyordum zaten Beponun Karasakal karşısında aslan kesileceğini Big momla dövüşürken kullanma gel Karasakal da kullan var mı başka karasakala artistlik yapacak olan şamar oğlanına döndü gelenden gidenden tokat yiyor One piece'in küçük emrahı.
 
Gelen bilgiyle beraber aokiji>karasakal kesinleşmiş oldu Aokijiden korkusuna meyvesini alamıyor üstüne abi sen bizim gerzeklerin kusuruna bakma boş boş konuşuyorlar diyor.
 
Abi sen en fanatik teach fanı falan mısın
Şu bilgilerden sonra çıldıran kendini yerden yere vuran teach fanı oldum Bepo'dan ayar yiyen bir karasakal var aokijiden korkusuna meyvesini almayı düşünmeyen bir karasakal var bu adamın hiç doğru düzgün bir işi yok Law + Sulong Bepo tek yakalasa Karasakalı anında paket ederlermiş.
 
Karasakal'ın yonkoluğu düşsün karasakal'dan o rütbe sökülsün imparatorluk ayağa düşmüş resmen olmaz olsun böyle imparator balon deyince bana yükseliyorlar bir de alın size en güzelinden patlayan siyah balon örneği.
 
Teach law'ın meyvesini kullanmaz bence. Adam çıplak elle dövüşüyor. Kılıç mı taşıyacak şimdi. Shiryu yese müthiş olur.
Meyveyi illa kılıç ustaları kullanır diye bir kural yok ki, şu an biz bir kılıç ustasında gördüğümüz için başkasına gitse bu kadar efektif kullanamaz şeklinde düşünüyoruz ama üstüne düşünülüp kafa patlatılsa meyve normal dövüşen kişilerde veya farklı bir silah kullanan kişilerde de harikalar yaratır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık