Attığından Garp’lık bir şey çıkmaz yaÖyle kaçmak yok dede
Attığından Garp’lık bir şey çıkmaz yaÖyle kaçmak yok dede
Yansın kül olsun acıksın yiyecek yemek bulamasın tayfası onu yüz üstü bıraksın normal halk ayakları altında çiğnesin bu vasıfsızı.Karasakal'a bundan daha fazla sövemezdin adamı bitirdin.
bir kere karasakak bir D. shanks'in yüzünü çizmiş neden bilmiyoruz. beyazsakalın tayfasına nasıl düştüğünü de detaylı bilmiyoruz. ben karasakalı merak ediyorum. rayleigh denizden çıkıp sorun çözüyor. bu tür şeylere artık düşmüyorum. annem babamda sabah akşam rayleigh gibi tipleri övüyorlar. karasakal, luffy gibi tipler daha hoşuma gidiyorAdamın olmadığı yerde bile adam dan sayılmaz Karasakal şu yaşına kadar hiçbir başarısı olmayan çöp Hikayesi de neymiş yami yamiyi bulmak için wb tayfasına katılmış hadi ordan diyorum karasakala.Diğer korsanlardan korkusuna wb'ye sığındı daha bunu itiraf edemiyor kendine.
Usta sen Karasakal lobisini içten bitirmek için yeminli bir asker misin acabaYansın kül olsun acıksın yiyecek yemek bulamasın tayfası onu yüz üstü bıraksın normal halk ayakları altında çiğnesin bu vasıfsızı.
Burada ölmemesi lazımdı, kaçmasa Teach öldürürdü büyük ihtimalle. Etrafta kimse de yok. Kid’i orada devler falan sudan çıkarır o kadar Allahsız olamazlar.Eğer ki kaçmışlarsa Edward Low'u yansıtmış diyebilirim. Edword Low'da ilk yenilgisini düştüğü pusuda almış ama kaçmayı başarmış.
Low demeseydin keşke seninkinin kadim çağlardaki lakaplarından birini gün yüzüne çıkarmış oldunEğer ki kaçmışlarsa Edward Low'u yansıtmış diyebilirim. Edword Low'da ilk yenilgisini düştüğü pusuda almış ama kaçmayı başarmış.
Shanks>Teach diyebilirizBepo > Killer diyebilir miyiz?