Oda'nın aklı varsa son savaş bu heriflerle olmamalı.
Adamın olmadığı yerde bile adam dan sayılmaz Karasakal şu yaşına kadar hiçbir başarısı olmayan çöp Hikayesi de neymiş yami yamiyi bulmak için wb tayfasına katılmış hadi ordan diyorum karasakala.Diğer korsanlardan korkusuna wb'ye sığındı daha bunu itiraf edemiyor kendine.orochi hem çirkin hem bedavadan şogun kendi zevk sefasını da yaşamıyor millete de faydası yok. karasakal ama sadece gurursuz. adam güçlü ama bazen korkaklık ediyor. çokta sallamıyor. bazı şeyleri çok ciddiye almıyor. karasakal adamdır ya birçok açıdan
Yaşlı Garp Kuzan yeniyorsa Dragon'un nihai rakibi Sakazuki olamaz
Garp detoksuna girdim ben şimdilik yorum yapmayacağım
-Bu esnada Zorocular: Zoro ustası Mifak'ın elini kesip çolak bırakacak ehehe xdUlan Kuzan, elin taş olmadı mı ustana el kaldırırken.
Samimi olarak soruyorum daha ne olsun istiyorsun hiç yorma kendini direkt üzerime toprak at rahat edelim en azından.@BirGaripMami usta sana çok çok çok kötü bir haberim var, küçük bir nüens. Çok üst üste geldiyse okuma
Kid’in yenildiği bölüm, bölüm ismi Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator tayfasıydı. Bu bölüm Law yeniliyor bölümün adı direkt Aokiji ile alakalı. BB ve tayfası önemsiz gözüküyor böyle bakınca
Öyle kaçmak yok dedeGarp detoksuna girdim ben şimdilik yorum yapmayacağım
Meyve bıçağıyla mı :d-Bu esnada Zorocular: Zoro ustası Mifak'ın elini kesip çolak bırakacak ehehe xd
Reaksiyon başlar başlamaz aşağılara kaçan kısımda beyazayıyı gördüm resmen