Ulan yine ara var.
Düldül gibi bir şey olmuş iyiceBepo kaçırmış seninkini sanırım, Bepo ile dalga geçenler utanır mı @Trafalgar Law @Dattebayo..!
Bepo ile dalga geçmek bir kenara Law'ın tayfasına yakışmıyor diyenler vardı bepodan kurtulmayı bile düşünenler vardı çok zalimdiler çok.Bepo kaçırmış seninkini sanırım, Bepo ile dalga geçenler utanır mı @Trafalgar Law @Dattebayo..!
Filmde gösterildi bacak yok sağ taraf yanmış. Aka nın sol olması lazım. O liderlik kapışması çok normal olay dünyamız içinde, yalandan bacağını kopar da git BB ye yanla fazla tevazu göstermece olur.Bacağını kaybettiğine de inanmıyorum da hadi hayırlısı.
İçerdeki adamı Akainu oynayamazdı çünkü bu manyak daha selam vermeden herkesi yakmaya çalışırdı. Kizaru desen Kutsalların 1 numaralı Bekçisi. İş Aokiji'ye kalmış, 10 günlük savaş bile kolpa olabilir.
Dostunu yakın tut, düşmanını daha yakın.
Bepo hakkında konuşurken bundan sonra destur çekilir. Kaptan kurtarma da Zoro bir Bepo ikidir artık.Bepo kaçırmış seninkini sanırım, Bepo ile dalga geçenler utanır mı @Trafalgar Law @Dattebayo..!
@Siyah Ateş patlayacak gibiBepo hakkında konuşurken bundan sonra destur çekilir. Kaptan kurtarma da Zoro bir Bepo ikidir artık.
Zirve Kötü dediğiniz adam -3 IQ'lu çıktı ben deyince abartıyor oluyordum malzeme ortada bundan çok birşey beklemeyin demiştim.Abi Bepo adamı almış götürmüş Teach yendiği adamı elinden kaçırmış. Bu büyüklük şaka mı @BirGaripMami
Meyveyi beğenmemiş olabilirler.Ope opeyi kullanmaya kafaları basmaz bunların.Nerede düz adam meyvesi var çalmışlar.Abi Bepo adamı almış götürmüş Teach yendiği adamı elinden kaçırmış. Bu büyüklük şaka mı @BirGaripMami