Hangi Zirve bu benim göremediğim ne görüyorsunuz Karasakal da acaba siyah balondan başka bir şey değil bu karasakal o balonda yakında patlayacak.Garp mefta olur çok büyütmemek lazım.Teach bu serinin zirvelerindendir.
Hangi Zirve bu benim göremediğim ne görüyorsunuz Karasakal da acaba siyah balondan başka bir şey değil bu karasakal o balonda yakında patlayacak.Garp mefta olur çok büyütmemek lazım.Teach bu serinin zirvelerindendir.
Garp değil de Sengoku'nun dolaylı veya direkt ölümüne sebep olursa ayağa kalkıp alkışlarım kendisini. Sonuçta dünya hükümeti, Sengoku gibi adam- afedersiniz mahluklar sayesinde ayakta şu an. Temizliğe onun gibilerden başlanmalı.Tam tersine adamlık nişanı alır. Kuzan'ın fotoğrafını her görüşümde elimi kaldırıp "Heil Kuzan!" derim. Adam büyük düşünüyor büyük! BB'nin ne kadar büyük tehdit olduğu açık. Bu tehdidi bertaraf edebilmek için bazı kayıplara göz yumulması gerekiyorsa yumulur. Devlet, Kuzan gibi soğuk ve katı adamlarla ayakta kalır!
Az yavaş git dostum adam icraat yaparsa övemeyecek hale geleceksin. Gerçi o kim icraat yapmak kim dersin buna da şimdiHangi Zirve bu benim göremediğim ne görüyorsunuz Karasakal da acaba siyah balondan başka bir şey değil bu karasakal o balonda yakında patlayacak.
Fazla küçümsüyorsun bence , deprem + karanlık meyvesi bayağı iyi üstüne haki felan bayağı sağlam eleman.Hangi Zirve bu benim göremediğim ne görüyorsunuz Karasakal da acaba siyah balondan başka bir şey değil bu karasakal o balonda yakında patlayacak.
Onun yapacağı tek icraat Youtube kanalında vişneli turta yapmak olur İmpeldownı basıp çer çöpleri toplayıp üstüne onlara titan demesi ne kadar vizyonsuz olduğunu gösteriyor.Bu adamlarının çoğunun Masum sivil katletmekten öteye bir olayı yok 6. kata atılmayı hak eden tipler değil.Az yavaş git dostum adam icraat yaparsa övemeyecek hale geleceksin. Gerçi o kim icraat yapmak kim dersin buna da şimdi
Deprem+Karanlık üstüne sağlam haki lawa yaptığı tarifeye bak ama sonraki rakipleri law gibi olmaz dişlerini dökerler karasakalın.Fazla küçümsüyorsun bence , deprem + karanlık meyvesi bayağı iyi üstüne haki felan bayağı sağlam eleman.
O kadar haklısın ki nefretine saygı duydumOnun yapacağı tek icraat Youtube kanalında vişneli turta yapmak olur İmpeldownı basıp çer çöpleri toplayıp üstüne onlara titan demesi ne kadar vizyonsuz olduğunu gösteriyor.Bu adamlarının çoğunun Masum sivil katletmekten öteye bir olayı yok 6. kata atılmayı hak eden tipler değil.