Lucci ceza ama Garp'a karşı olan tavrı kendi düşünceleri diye biliyorum.Avatarında Lucci olan adam Garp'ı hükumet köpeği diye eleştiriyor, kafayı yersin cidden
Büyük ihtimalle ahsjsfsjdkfs
Garp’dan nefret etmiyordu ama sevmiyordu da, yükselmiyorum Garp’a falan diyordu. @Millennium Wizard sağlam scout yapmışLucci ceza ama Garp'a karşı olan tavrı kendi düşünceleri diye biliyorum.
Arada mantıklı şeyler yazıyorsun.Kuzan resmi olarak korsan ama aslında özünde hala değil.Çok açıklamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Korsan olsa amiralleri gönderin Dofa demezdi ve değişmedim cevabını vermezdi.Doffy anlamıştı zaten ayak yaptığını hemen dönüp sordu nesin diye.Hani bunu tartışmaya gerek yok tamamen onlardan biri olarak güven kazanmış hepsi bu.Garp’ın da durumun farkında olacağını sanıyorum öğrencisinin gerçekten korsan olduğunu düşünmüyordur.Fakat yumuşak davranırsa karasakal tayfasından dışlanır Kuzan bu yüzden Garp Kuzan’ı gerçekten dövmek zorunda ama öldürecek hali de yok.
Garp'a çamur attığını hatırlıyorum gibi...Garp’dan nefret etmiyordu ama sevmiyordu da, yükselmiyorum Garp’a falan diyordu. @Millennium Wizard sağlam scout yapmış
Garp'ta ceza. Garp'a karşı hiç bir düşüncem yok. Ne iyi ne kötü. Merak etmediğim, heyecanlanmadığım bir karakter olduğu için umursamıyordum hiç. Geçen bölüm konuya sadece diğer denizcileri övmek için yazdım öyle düşün... Yorum bile yapmıyorum kendisi için.Lucci ceza ama Garp'a karşı olan tavrı kendi düşünceleri diye biliyorum.
Seride bir yeri kalmadı çünkü olsa veya olmasa hiçbir şey değişmeyecek ama sevenleri sabah akşam WB sallayınca mecburen konuşuyoruz karakter hakkında.Garp'ta ceza. Garp'a karşı hiç bir düşüncem yok. Ne iyi ne kötü. Merak etmediğim, heyecanlanmadığım bir karakter olduğu için umursamıyordum hiç. Geçen bölüm konuya sadece diğer denizcileri övmek için yazdım öyle düşün...
Serinin fan servis dedesi işte. Oda pohpohlayıp durdu bunu gücü anlamında. Şimdi ekmeğini yiyor Shanks gibi.Seride bir yeri kalmadı çünkü olsa veya olmasa hiçbir şey değişmeyecek ama sevenleri sabah akşam WB sallayınca mecburen konuşuyoruz karakter hakkında.