Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzan resmi olarak korsan ama aslında özünde hala değil.Çok açıklamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Korsan olsa amiralleri gönderin Dofa demezdi ve değişmedim cevabını vermezdi.Doffy anlamıştı zaten ayak yaptığını hemen dönüp sordu nesin diye.Hani bunu tartışmaya gerek yok tamamen onlardan biri olarak güven kazanmış hepsi bu.Garp’ın da durumun farkında olacağını sanıyorum öğrencisinin gerçekten korsan olduğunu düşünmüyordur.Fakat yumuşak davranırsa karasakal tayfasından dışlanır Kuzan bu yüzden Garp Kuzan’ı gerçekten dövmek zorunda ama öldürecek hali de yok.
Arada mantıklı şeyler yazıyorsun.
 
Doflamingo Kuzan için kolay lokma olmazmış.Görüldüğü üzere Kuzan tek atabildiğine atıyor.Garp ve WB'de bile denedi ama işe yaramadı.
 
Garp'ta ceza. Garp'a karşı hiç bir düşüncem yok. Ne iyi ne kötü. Merak etmediğim, heyecanlanmadığım bir karakter olduğu için umursamıyordum hiç. Geçen bölüm konuya sadece diğer denizcileri övmek için yazdım öyle düşün...
Seride bir yeri kalmadı çünkü olsa veya olmasa hiçbir şey değişmeyecek ama sevenleri sabah akşam WB sallayınca mecburen konuşuyoruz karakter hakkında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık