Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzanın bir haltlar karıştırdığı Punk Hazardda Smoker ile konuşmasından belli . Bu devrimci felan değil başka bir şey karıştırıyor .

Garp istese Kuzanı öldürür bu çok net ama onunda buna gönlü yok . Olayı Farklı bağlayacak .
Kuzan resmi olarak korsan ama aslında özünde hala değil.Çok açıklamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Korsan olsa amiralleri gönderin Dofa demezdi ve değişmedim cevabını vermezdi.Doffy anlamıştı zaten ayak yaptığını hemen dönüp sordu nesin diye.Hani bunu tartışmaya gerek yok tamamen onlardan biri olarak güven kazanmış hepsi bu.Garp’ın da durumun farkında olacağını sanıyorum öğrencisinin gerçekten korsan olduğunu düşünmüyordur.Fakat yumuşak davranırsa karasakal tayfasından dışlanır Kuzan bu yüzden Garp Kuzan’ı gerçekten dövmek zorunda ama öldürecek hali de yok.
 
Garp’ın en güçlü tektiğini kullandığını nereden çıkardın? Aokiji Yamato’dan güçlü değildir demeyeceksindir umarım Garp haterlarını geçtin.
Aga bu nasıl düşünme şekli kadın daha Güçlüyse güçlüdür zaten. kaldıkı kadın Kaido ile tek tek atıyor Aokijiden güçlü olması şaşırtmas. Bence sende artık her güçlü denizci>>Korsan kafasını bırakmalısın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık